| dydyyyy a întrebat:

Sora mea trece printr-o perioada foarte grea si nu stiu ce sfaturi sa ii mai dau. a fost cu un baiat(19 ani) 3 ani de zile iar acum s-au despartit el combinandu-se cu una de 14 ani.in tot timpul dupa ce s-au despartit au tinnut legatura si acum vb mereu au ramas prieteni buni cica.si el vb cu ea mai frumos ca inainte ii spune orice(lucruri care se ferea inainte sa i le spuna), mai vor sa se intalneasca si chestii din astea dar totodata nici nu vrea sa se impace cu ea.

eu sincer nu inteleg situatia asta si nu stiu cum s-o ajut e destul de deprimata.va rog dati-mi un sfat:*funda mareeeee!

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

O tine pe post de confidenta, deci nu o iubeste.
Daca ar iubi-o nu s-ar mai folosi de ea intr-un mod atat de urat, mai ales ca stie ca il iubeste.

Fa-o sa realizeze ca el e un prost care nu o merita.

| MMihai a răspuns:

Pană la 20 de ani nici nu prea știu cum ai cheamă, cu cartea de identitate în mănă. Lasă-i în pace!

| syntribate a răspuns:

Treaba e cat se poate de simpla : are incredere in ea? Daca da, sigur mai sunt si alti baieti ce o plac. Sa aleaga pe unul dintre ei si sa incerce sa fie cu el. Va vedea pe propria-i piele cat de usor va fi sa lase trecutul in urma si sa se gandeasca la prezent si viitor. A pastra legatura cu un fost / fosta, de multe ori duce la dezastru, suferinta etc. Trebuie sa gasim putere sa trecem peste toate. Viata este plina de incercari si trebuie sa ne pregatim din timp pentru a le face fata cu brio. Si va fi si mai deprimata atata timp cat pastreaza legatura cu el ca si amici. Daca el nu vrea sa se impace cu ea, n-ar decat sa isi caute ea pe altul. Odata ce a gasit un alt baiat si va incerca, poate de la primul sarut deja sa nu mai conteze ce a fost cu fostul. Totul se poate, cu vointa si incredere de sine happy

| Struuumf a răspuns:

Ar fi bine sa nu mai tina legatura cu el, in nici un fel, ca asa isi face mai mult rau, vazandu-l, vorbindu-i.
de la dragoste la prietenie nu se poate ajunge...:*

| mary_1521 a răspuns:

Daca nu vrea sa se impace cu ea este pentru ca poate nici nu o mai iubeste si doar tine la ea ca amica.nu stiu spune-i sa incerce sa se intalneasca cu altcineva sa-si distraga atentia la altceva.happy

| catafreestyle a răspuns:

Sunt de acord cu mary dar ar mai fi o varianta.cea in care el se tema ca nu il va mai accepta.

| cuore a răspuns:

Cam nehotarat baiatul, dar la 19 ani...