Depinde daca e om de treaba si cuminte iar tu la fel sa nu fii prea nazdravana ca apar probleme pe parcurs daca nu sunteti compatibili.
Mihaela mamă! Chiar că e tare grea vița, când la 15 ani, nu îți arde de carte, ci de bărbați! Eu ca boșorog bătrân, ce sunt, mă gândeam, că încă ai nevoie de batistă, nu de bărbați!
Daca tu crezi in iubirea ce v-a legat relatia are multe sanse
dar daca nu...ff greu
Cand iubirea nu o poti inlocui cu prietenie... nu vad rostul apropiete de el... fi mai amuzanta, mai zambareata
Incearca sa va gasiti hobby-uri comune; trebuie sa fie ceva ce va place amandurora. De gasit subiecte de discutie nu e greu.trebuie doar sa cauti. Pune-i intrebari, lasa-l sa vorbeasca despre el.Arata-i ca iti pasa, incercati sa va cunoasteti. Eu zic ca o sa mearga(Succes)... fundita?:X:X
@Mihaidavidoglu1954, tu ca bosorog batran generalizezi .
Sunteti acea generatie care crede ca daca in scoala generala sau la liceu cineva are prieten / prietena acel cineva nu se gandeste decat la dragoste, la fluturasi si tot asa. Epitete, comparati si metafore in capul indragostitului.
Dar nu e asa scumpule.
Daca sti sa le organizezi, sti! Sti cum sa iti faci timp pentru amandoua.
Si ideea sa te inchizi in casa si sa inveti non-stop mi se pare cea mai proasta idee. De ce? Pentru ca din start acel copil va avea energie in exces [ energie care ar fi trebuit sa o consume la joaca sau pe plimbari ] si cu invatatul nu stiu cum va face ca eu nu am stare sa citesc ceva cand am energie in exces. Asa ca prefer ca in pauza sa imi invat lectia, si cu asta basta. Mai ales daca e vorba de istorie sau civica, cand e floare la ureche. Si iei zece pe banda, ca nu e mare chestie sa reti 10-20 de ani si cateva intamplari.
Acum, sa iti mai comentez un pic raspunsul ca poate nu am facut'o de ajuns.
Mai lasa'ma frate cu batistele, nu am fost destul racita? Iar batiste? Nu mai vreau!
Si nu scumpete, aluzie proasta! Nu sunt un copil .
Si nu e primul meu iubit, nici al doilea si nici al treilea.
Se poate mai. intai aveti ceva in comun1
vorbityi despre voi! simplu. incercati sa va cunioasteti mai pe interior s iese ceva. ceva de moment. bucura te de viata s sa ramaneti prieteni. cam asta ar fi
Remusopen întreabă: