| claruzaaaaa a întrebat:

SOS! maine plec la mare si ieri mi-a venit ciclul. pot sa folosesc ob-uri din acelea mini? (am 13 ani si sunt virgina). urgent. dau FUNDA. pls pls pls un raspuns

Răspuns Câştigător
| EUBMV89 a răspuns:

Inca ceva ai mare grija cand il introduci pentru ca il poti pune gresit si e posibil sa ai dureri. Mie mi-a venit ciclul la 13 ani si jumatate si la 14 am inceput sa le folosesc pentru ca nu suport sa vad sange in general si mi-am pierdut virginitatea la 18 ani si trei luni, deci si dupa ce le-am folosit inca eram virgina. Oricum apa de la mare mai ales iti opreste ciclul sau il reduce pentru cateva ore insa dupa aceea este posibil sa iti vina mai multa cantitate.

7 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Din cate stiu eu, se pot folosi, iar daca le pui corect atunci te vei simti comod.

| EUBMV89 a răspuns:

Da le poti folosi linistita nu te vor dezvirgina, mai ales cele mini.

| Stefanuccio a răspuns:

Daca nu intri in apa poti sa le folosesti daca intri ia-ti gandul de la ob-uri

| ayosmdk a răspuns (pentru Stefanuccio):

Nu cred ca daca intri in apa are ceva... Adica inotatoarele de performanta renunta la concursuri doar pentru ca au o problema...
Le poti folosi cu grija claruza

| cristi383luci a răspuns:

Iti raspund dar nu sunt sigur.Cred ca da.Nu ma da in judecata daca nu e bine.Te rooooog.

| Ale94 a răspuns:

Se spune ca da.dar zic sa nu risti asa. Oricum nu o sa te simti tu in largul tau cu el. daca o sa reusesti sa il folosesti

| claruzaaaaa explică:

Multumesc la toti pentru raspunsuri, voi tine cont de ele. :*