O femeie care a nascut nu are voie cel putin 6 luni dupa nastere sa ramana din nou insarcinata. E normal sa foloseasca prezervativ in casatorie, mai ales in aceasta situatie.
Pentru Violetta2022:
Nu am spus ca nu poate sa ramana gravida. Am spus ca nu e voie. Adica nu e recomandat de doctori. Mie doctorul asa mi-a spus dupa ce am nascut: sa nu raman insarcinata cel putin 6 luni.
Daca prietena ta a facut asta nu inseamna ca a fost bine pentru sanatatea ei. S-a expus la niste riscuri. Stiu ca sunt femei care nasc copii unul dupa altul si nu au nimic insa pentru altele poate fi fatal.
Nu poti spune ca e eronat ceva spus de doctori. Fii mai atenta la detalii!
Greturile si durerile de cap nu apar ca simptom de sarcina, dupa numai 2 saptamani. E prea devreme. Nu cred ca sotia ta e gravida daca ai folosit prezervativ si in acele minute anterioare nu ai scapat nimic.
E alta problema de sănătate.
Greturile si durerile de cap pot fi frecvente in timpul alaptarii datorita volumului mare de hormoni antrenati in aceasta perioada. Acest lucru nu inseamna ca ea nu poate avea ovulatie, in ciuda faptului ca nu are mentruatie. Deci, da, poate ramane insarcinata si la un interval relativ scurt dupa nastere.
Mereu exista riscul unei sarcini, dar nu cred ca soția ta e însărcinată! Totuși ar trebui să meargă la medic
Sansele sunt mici dar sunt. Desi alapteaza exista sanse de a ramane insarcinata. Apropo exista si anticonceptionale pentru femei care alapteaza. Sa mearga totusi la medicul ei de familie pentru un consult. Poate are si lipsa de minerale.
Daca nu cunosti nici nu mai scrie aici. Femeile nu trebuie sa ramina insarcinate mai degraba de 1 an de la prima nastere de aia si folosesc prezervativul desteptule.
Asta stiu toti ca nu e singura solutie. Crede-ma ca stiu mai bine toate metodele decat tine geniule