| Cristi2500 a întrebat:

Sotia vrea sa faca amor cu o alta femeie. Ce imi recomandati sa fac?

20 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Fratioare, e incurcata treaba. Daca face si constata ca ii place mai mult cu ea decat cu tine, s-ar putea sa te paraseasca pentru acea femeie.
Daca-i spui sa nu faca, o va face pe ascuns. Cum o dai, tu tot rau iesi. Daca tot s-a ajuns in situatia asta, zi-i sa te primeasca si pe tine intre ele...macar asa, eventual te alegi si tu cu ceva (desi s-ar putea sa nu vrea).

| Cristi2500 explică (pentru wildthing):

De parasire nu prea poate fi vorba. Are nevoie de mine, avem 2 copii, deci depinde de mine. Poate gasesc una si voi fi si eu prezent cu ele.

Vezi ca am 45, "fratioare"... Unii dintre voi, va permiteti cam multe. Asta dovedeste lipsa de educatie, mentalitate tipic balcanica... Sunteti putin cam prea increzuti, fara motiv intemeiat.

| wildthing a răspuns (pentru Cristi2500):

laughing Troll plictisit.

| darrio2007 a răspuns (pentru Cristi2500):

Cu ce a gresit daca ti-a raspuns asa? Ti-a spus clar si la obiect.
Inseamna ca sotia de care spui, prefera o femeie decât pe tine.

Eu troll? Nu prea cred. Tu te-ai bagat in seama, neinvitat. Ca asa iti place tie. Ca nu ai viata. Perdantule. Nefericitule. Neinsemnatule. Nepriceputule. Vai si amar de viata ta de singuratic. Nici cainii nu te latra.

| ania a răspuns:

Sa ii spuu ca tu nu crzi ca e o idee buna, dar dacs tine neaparat, sa se mute cu ea si pe tine sa te lase in pace.

| aditimus a răspuns:

Sa schimbi sotia daca asta recomanda ea...

| mihai69 a răspuns:

Fă ceea ce simți, dar încearcă să îi explici și ei motivele deciziei tale, oricare ar fi aceea.

| Emilian65 a răspuns:

Sa muncești mai mult ca să-i scoți această idee din cap.

| Cristi2500 explică (pentru Emilian65):

E o obsesie a ei. Degeaba o muncesc, nu e o problema asta. Vrea experiente noi. Atingerea unei femei...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cristi2500):

E clar, tu "o muncesti", dar ea ti-a spus clar ce ii lipseste: atingerile, mangaierile.
Sexul incepe cu preludiu, tu practici asa ceva?

| Cristi2500 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Bineinteles. Mie imi plac preludiile lungi. O satisfac cum niciun alt barbat nu ar fi in stare. Pentru mine, sexul e o arta. Cred ca voi apela la o femeie bisexuala, sa o facem in trei. Alta solutie nu vad.

| darrio2007 a răspuns (pentru Cristi2500):

„Cred ca voi apela la o femeie bisexuala, sa o facem in trei. Alta solutie nu vad".
Ce familie sunteti voi?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Un consilier pe relatii de cuplu. Ceva scartaie acolo.

Mergeti la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

| Cristi2500 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu vad chiar atat de grava situatia, incat sa ma orientez inspre un psiholog. Sunt doar niste fantezii care trebuiesc indeplinite. Dar va multumesc pentru raspuns.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cristi2500):

Nu. Sunt niste nevoi neimplinite.
Aveti nevoie sa vorbiti unul cu altul, iar un psiholog poate sa va ajute.
Nu trebuie sa fie grava situatia sa mergi la psiholog, e ceva firesc atunci cand ai ceva pe suflet.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Pai...sa ii zici parerea ta daca esti sau nu de acord. Sau poate exista sa...o faceți in 3 daca vreti. Poate ea doar vrea sa vada cum e cu o femeie, dar asta va poate strica viata de cuplu si mai ales ca aveti 2 copii. discutați despre opțiuni

| Delia244 a răspuns:

Dacă e de comun acord e totul ok.

| Sancalcan a răspuns:

Sa participi si tu ca martor.