Nu stiu ce sa zic, dar si eu fac baie ori de cate ori plec undeva din casa (fie si la cumparaturi). Si sotul meu face baie si se barbiereste oriunde ar pleca, asa ca nu cred ca asta e un motiv de suspiciune. Pana la urma e doar o norma de igiena.
Buna, nu trebuie sa intri asa repede in banuieli, poate ca ii place sa fie ingrijit, aranjat...intr-o relatie trebuie sa existe incredere, dar acum depinde si de gesturile lui, de vorbele lui, nu il acuza inainte sa afli care e adevarul.
De ce nu ii zici odata cand e pe picior de plecare ca te-ai plictisit groaznic si vrei sa mergi cu el? sa vezi cum reactioneaza si daca are ceva de obiectat.
E posibil sa tina foarte mult la aspectul lui fizic. Dar, totodata, poate o place pe vanzatoare. De ce nu mergeti o data impreuna la cumparaturi si vezi cine il priveste mai altfel? Eventual il si poti tine de brat, sa il saruti... sa arati al cui e O alta varianta ar fi sa spuna ca merge la cumparaturi si sa se duca in alta parte Cred ca modalitatea de a afla ce se intampla e tot aceea ce a merge cu el, dar sa ii spui exact cand sa iasa din casa sa nu aiba timp sa anuleze, eventual, intalnirea
LORI întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: