Buna! Daca chiar e pe bune treaba, nu e normal. La ce mai stai cu un asemenea om? Te trateaza ca pe un animal care trebuie sa fie la comanda lui. Esti sotia lui si ar trebui sa simti iubire si respect din partea lui. Normal ar fi sa divortezi, sa nu mai stai intr-o astfel de relatie toxica.
Era băut? In orice caz nu trebuie sa i ti vorbeasca asa chiar daca avea nevoie de sex, si tu ai nevoie de odihnă iar sexul se face de comun acord nu doar cand vrea el, trebuie sa fi si tu de acord sa fi dispusă sa fi odihnită sa ai chef, ce varsta ai? El trebuie sa ti ceara scuze cand ajungi acasa era vina lui nu a ta, tu sigur erai obosită si nu aveai cum sa i faci pe plac, el trebuia sa te inteleaga nu sa te forteze, sanatate multa, ave ti copii?
Discutati ca doi adulti si stabiliti ce vreti fiecare. La o adica, puneti in calendar zilele de facut sex, in asa fel incat sa multumeasca pe fiecare.
Acest comportament a fost singular și punctual, sau este obișnuit la el, în cei 10 ani? În funcție de asta se poate da un răspuns, un sfat.
Asta ai scris tot tu:
"Povestea mea incepe la 3 zile dupa nunta cand sotul meu si- a dat masca jos.E un tip inalt, frumos, zvelt, dar foarte violent.Ma jigneste mereu, e foarte posesiv, suparacios, nervos. E un om cu toane,? (mai mult)"
Daca ai stat cu el 10 ani inseamna ca iti place asa ca numai bine
Sunteti casatoriti de 10 ani? Suna de parca aveti varsta de 16 ani. Astfel de reactii sunt imature si toxice. Sfatul meu este sa-l parasesti.
Am citit intrebarile ei, ei beau amindoi el nu tine la bautura sau si drogat cine sa i mai inteleaga pe ăstia, au si un copil care acum are 2 ani.
Bună ziua. Eu în situația asta aș băga divorț. Dacă te-ar respecta, nu s-ar comporta așa.
Tot raul in viata se duce cu un buchet de flori! Acum sa bagi de seama de unde a fost cumparat si sa mergi la floraria de unde a fost achivitionat buchetul si sa vorbesti cu doamna tanti care l-a vandut si trebuie sa intrebi musai daca a incercat sa se tocmeasca la pret! Daca s-a tocmit inseamna ca nu te iubeste! Daca a luat cel mai scump buchet fara nicio disctuie, eu zic ca merita iertat! Asta e cel mai mare gest pe care il poate face un barbat fata de o femei atunci cand greseste! daca nu aduce flori, du-te fata mea!