anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sotul meu m-a inselat de nenumarate ori can ii spuneam ca are pe altcineva iesea un scandal ne certam si nu mai vorbeam cate o saptamana pana cand am hotarat sa-l urmaresc si intr-o dimineata la ora 6 a plecat la ea dupa care am mers si eu, inchipuiti-va ca am stat la usa pana cand a iesit si am auzit tot cum a facut sex cu ea, avem un copil si m-am gandit sa-l iert si-a cerut iertare m-a implorat sa-l iert, l-am iertat dar relatia noastra nu mai merge nu stiu de ce. astept pareri...

15 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

"Dar relatia noastra nu mai merge, nu stiu de ce". Chiar nu ai nicio banuiala de ce? Pentru ca aveai niste asteptari cand v-ati casatorit: te asteptai ca el sa devina fidel unei singure femei tot restul vietii. El nu a fost asa cum iti imaginai; neavand incredere in el, l-ai urmarit-deci s-a dus orice prezumtie de nevinovatie s-a dus. Relatia asta nu are cum sa mai mearga decat daca esti dispusa sa accepti ideea ca intr-o relatie sunt doi oameni si amandoi sunt responsabili de cum decurge relatia. Eu iti recomand cateva sedinte de consiliere de cuplu, poate deschide noi perspective asupra situatiei.

mlm
| mlm a răspuns:

Daca tu consideri ca ceea ce iti face el este bine, nu ai decat sa suferi dar parerea mea este sa al lasi, nu se merita sa suferi, crezi ca cu alta va fi mai fericit? Ai sa vezi ca va veni tot la tine in genunghi si te va implora sa-l ierti, ca un avertisment ia si deschide divort si atunci vei vedea cum va reactiona.Nu trebuie sa suferi, stiu ca iti este greu mai ales ca aveti si un copil dar mai bine acum decit mai tarziu, viata este frumoasa si merita traita.Bafta.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Marea ta greseala a fost ca l-ai iertat si n-ai luat nici o masura la prima greseala...restul a curs de la sine...stia cum sa procedeze, stia ca n-ai sa iei nici o masura...deci in problema pe care ne-ai pus-o ati gresit amandoi...chiar daca el mai mult... dar am spus-o si o mai spun...barbatii au fost si vor fi vanatori, cautand in asta un ceva care sa le mentina "barbatia " in fata femeilor... dar ei nu realizeaza drama pe care-o produce comportamentul lor in sufletul femeii de langa ei, fata de copii, parinti... ceea ce denota ca sunt imaturi. Un barbat adevarat trebuie sa-si asume chiar de la inceput responsabilitatea de cap de familie... el este temelia familiei... el trebuie sa ia deciziile importante, sa stie sa gestioneze orice criza din familie...nu femeia, care si asa are o sumedenie de obligatii. Pacat ca barbatii nu constientizeaza ca nu merita sa faca astfel de escapade, ca femeia lui este unica, ca trebuie sa-i acorde toata dragostea si respectul, pentru ca face parte din viata lui...Pe de alta parte, femeile se compromit in situatii ca a ta, de teama de a nu-si pierde barbatul... dar esential este ca relatia de cuplu sa fie fireasca...si cu bune si cu rele, ca asa-i viata... dar sa fie pregatite atunci cand se iveste o astfel de situatie si sa n-o lase nesolutionata...chiar atunci pe moment...Nu se simte in stare singura, sa apeleze la ajutorul ambelor familii...sau pur si simplu punandu-l in situatia de a da un raspuns pertinent la ceea ce a facut si intrebat cum vede el viata in doi dupa ceea ce a facut, daca i-ar fi placut ca el sa fie inselat...cum crede ca ar proceda in aceea situatie...si tot asa pana cand ar fi constientizat grozavia pe care a facut-o si durereea pe care a creat-o in sufletul celuilalt...Sunt barbati incurabili...pe acestia ii excludem, ca nu au leac...acestia vor trai din floare in floare si se vor trezi singuri si parasiti la batranete...platind greu pentru viata pe care au dus-o!
Nu stiu cat de bine ai facut ca l-ai urmarit si ai auzit ce-ai auzit... te vor afecta mult... dar te sfatuiesc sa nu mai accepti compromisuri...pentru ca asa iti vei petrece viata ...numai in chin...si ai alaturi si un ingeras de copil, care nu trebuie sa traiasca in atmosfera aceea tensionata...Numai tu poti hotara ce vrei sa faci cu viata ta si a copilului tau...este propria ta alegere...nici macar Dumnezeu nu ne obliga sa facem ceva impotriva vointei noastre. DAR GANDESTE-TE BINE SI IA HOTARAREA CEA MAI INTELEAPTA! eventual sfatuieste-te cu familia si gasiti o solutie care sa va faca sa traiti fiecare linistit.

auran
| auran a răspuns:

De ce?
pentru ca nu mai exista incredere, comunicare si poate acea flacara nu mai arde.

Janina
| Janina a răspuns:

Ai vorbit cu el, de ce a facut ce a facut?
Ce avea persoana respectiva, ce tu nu aveai sau nu ii puteai oferi?
Daca l-ai iertat, acum cum se comporta?
Iti pare rau ca ai facut-o(ca l-ai iertat)? Pai daca iti pare rau acum, o sa iti para rau toata viata, si o sa te caiesti mereu pentru ca l-ai iertat.
Vorbeste cu el, lamureste situatia, spune-i ce simti, pentru ca in el, eu sunt sigura, mereu o sa vezi berbatul care te-a inselat si care a pus o alta femeie mai presus decat tine.
MI se pare deja veche faza cu am un copil cu el. Pai si ce daca? El nu s-a gandit ca are un copil? Nu merita sa ramai toata viata cu sufletul indoit, pentru un copil, pentru ca acceptandu-i asta fi tu sigura ca o sa mai faca si a 2 oara si a 3 si tot asa, iar copilul ala tot ce o sa vada si o sa auda o sa fie certuri si reprosuri.
mult noroc, si sper sa iei o decizie buna pentru voi 3!

| borsec a răspuns:

De ce? pentru ca tu l-ai ierta pentru copil, De ce? pentru ca tu nu ai putu sa treci peste ce faptul ca te-a inselat fizic, ti-a inselat asteptarile tale, De CE? fiindca intre voi a pierit orice urma de incredere, De CE? pentru ca doar tu iubesti in relatia asta.

| mioara a răspuns:

In ziua de azi nu se mai merita sa suferi chiar daca este criza

| rita a răspuns:

Domnishoara psiholog. relatia numai merge pentru ca femeia a avu t curajul necesar sa nu se lase mintita si f bine a facut! ce sa faca? sa se dedice casei si chiar daca inauntrul ei stia k sotul o inseala sa se minta singura? asta este! e mai bine asa... si cred ca nu ar mai merge daca l-ai ierta pentru ca relatia voastra ar fi decat un "acord" la care ati cadea de dragul copilului.

| white_2190 a răspuns:

Lasa'lllll... daca cand te'a inselat nu si'a amintit ca aveti un copil? vorbele astea sunt vechi...se apilica imediat intre cuplurile care au un copil.atunci cand unul dintre ei(de obicei barbatul) calca stramb! .nu mai suntem pe timpul lu ceausescu...ca atunci cand te casatoresti si ai copii.chiar daca, casnicia ta nu merge...barbatu te inseala. te bate si nu mai stiu ce...trebuie sa suporti in continuare...ar fi mai bine sa te gandesti la viitorul tau si al.copilului! el o sa se descurce stai linistita! succes in luarea unei decizii

| loredanarotariu a răspuns:

"M-a inselat de nenumarate ori" zici tu. Pai dupa ce te-a inselat de mai multe ori tu inca mai negociezi impacari cu el? Mi se pare nefiresc ce spui tu acolo.

| manoka a răspuns:

Imi pare rau, eu cred ca trebuie sa te gandesti cei bun pentru tine si pentru copilul tau, daca vrei sal cresti copilul in cearat, sotul tau mai tine relatia cu acea persoana, sunt multe lucruri la mijloc si numai tu poti sa iei o decizie, o decizie care sa-ti fie bine si copilului.

| adelaadelina a răspuns:

In cazul in care nu se lasa de meserie nu inteleg dc sa stai langa el. coplilul are nevoie de armonie si intelegere certurile il pot influenta negativ. un barbat se gaseste repede si poate va fi mai bun ca sotul din toate punctele de vedere. gandeste-te!

| butterfly_1328 a răspuns:

Pentru ca oricat ai zice tu sa l-ai iertat nu este adevarat.de faptul ca te-a inselat o sa-ti aduci aminte toata viata.niciodata nu o sa mai fie la fel...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este k este un porc eu nu las ierta nici odata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasal ca daca te inselat odata o so mai faca. cred ca esti tinara si frumoasa incearca sa te schimbi cu totu si la haine si la caracter fate putin mai indeferenta si ai sa vezi cum o sa se intoarca la tine incearca