Fa-ti de lucru atunci cand te baga in seama si daca zice ceva atunci spune-i ca asa face si el. Citeste, uitate la televizor, vorbeste la telefon. Dupa ce va vedea cum te simti poate nu va mai face asa
Roaga-l sa-ti puna poza ta pe desktop, poate asa realizeaza ca esti si tu in casa aceea. Se poate ca tu sa nu mai fii prima prioritate.
Nu-i zici nimic, actioneza.Cand cine de la servici, te provocator, te apropii de el. Apropii sanii de corpul lui si soptesti cuvinte dragute Il pipai prin zonele intime.Nu e musai sa faceti sex, important e sa-i atragi atentia.
Fi serioasa... vorbesti aiurea. nu trebuie sa fie tentant fizic/sexual ca asta nu schimba cu nimic sentimentele in el doar animalul din el si e o perdere de timp.
Mi-am spus parerea
Bine
Spune-i ca te deranjeaza tare.
Adica cum, pentru el calculatorul e m-ai important decat tine?
Spune-i de fiecare data. Incearca sa fi putin mai rece, fa-l sa inteleaga ca te deranjeaza.
Numai bine iti doresc.
Sunteti casatoriti de mult? poate e plictisti de tine, incerca cuumva sa-i atragi atentia, da-i de treaba sa-l indepartezi de rutina compiterului..mult succes
Suntem casatoriti de citeva luni. e imposibil sa nu ma mai iubeasca (cel putin, asa sper eu)!