Ar fi frumos sal astepti imbracata foarte sexi intr-o atmosfera romantica cu lumanari petale de trandafiri, trece treceti direct la fapte nu va rezista tentatiei o sa aveti timp sa vorbiti dupa aia
Poti sai pergatesti o cina romantica cu felul lui de mancare preferat...sa faceti o baie impreuna cu multa spuma, cateva petale de trandafir, sampanie, lumanari(eventual sa stingi becurile din baie si sa ramana doar lumina de la lumanari)...sau poti sa iei ulei de masaj si sai faci un masaj+cateva saruturi..sa fie ceva de vis, can filme
distractie placuta
Fa-i o cina romantica, cu petale de trandafiri, lumanarele, o prajiturica cu multa crema, imbracate sa fi cat mai sexy, intr-o rochita de noapte frumoasa. si patul sa fie cat mai frumos. bafta! sa va iubiti!
Cevacumva a răspuns:
Ar fi frumos sal astepti imbracata foarte sexi intr-o atmosfera romantica cu lumanari petale de trandafiri, trece treceti direct la fapte nu va rezista tentatiei o sa aveti timp sa vorbiti dupa aia
asculta de asta. asta stie meserie
Suna banal frunze de trandafir deja este esit din moda, eu ti-as propune o cina super gustoasa caci dupa cum stim drumul la inima unui barbat este prin stomac si ar fi tare sa ii dansezi un dans erotic...cred ca ar fi multumit)))bafta
Dupa o perioada de 5 luni venind acasa, o sa fie destul de obosit, nu cred ca v-a avea chef decat sa va sarute si eventual sa manance ceva, cel mai indicat este sa vedeti starea lui, cina sa fie cu mancarea sa preferata, tu sa fii mai special arenjata, iar daca este foarte comod, zambaret, dupa cina poti sa-l chemi in dormitor cu tinuta preferata lui.Ideal e sa-i arati cat il iubesti.