| flory13 a întrebat:

Special pentru baieti dar si pentru fete : duminica seara am fost la un majorat si am dansat cu un baiat, dupa catva timp lui i s-a facut rau, din cauza ca el era foarte obosit ca nu a dormit sambata seara deloc. am stat cu el, l-am ajutat sa isi revina, dar era super obosit. la un moment dat, stand imbratisati, l-am intrebat daca are prietena si a dat din cap ca nuh, si dupa l-am intrebat :" nu ai vrea ca eu sa fiu prietena ta?". si el o dat din cap ca da. dupa un pic de timp l-am intrebat daca ramane valabil ceea ce am stabilit. si el o zis ca da. si tot steteam, mai dansam, mai povesteam. ne imbratisam, ne tineam de maini etc. si el o zis ca ma suna( ca mi-a cerut nr ) si am iesit din localul respectiv unde s-a tinut majoratul tinandu-ne de maini. eu il stiam de putin timp, cateva saptamani.

problema e ca nu m-o sunat, si eu aseara i-am trimis mesaj ca ce face, cum se mai simte si nu mi-o raspuns.

ce credeti? sa il sun? vrea ceva de la mine sa nuh? si a vorbit serios?

scuze ca am scris asa mult dar trebuia sa va explic...

si nu uit de fundita.

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Draga mea, totul e simplu, nu e fizica cuantica. Daca voia sa fie cu tine, te-ar fi cautat, iar el nu a facut-o. Exista si posibilitatea ca el sa fie timid, dar ar fi trecut peste asta in momentul in care i-ai trimis tu mesaj.
Deci, stiu ca nu e ceea ce vrei sa auzi, dar eu nu cred ca vrea sa fie cu tine. Nu te-a refuzat pe moment pentru ca i-a fost probabil rusine sa iti spuna "nu" in fata. Cred ca te-a considerat doar o tipa cu care sa isi petreaca seara si atat.

| Douapunccteunics a răspuns:

Pai ar trebui sa il suni si eu am avut un caz asa l-am sunat am vorbit in fine suna-l baftă

| Agentulx a răspuns:

Sincer nu prea exista chestia cu oboseala la baieti fara sa te superi cred ca era beat si probabil nu-si mai aminteste(sau nu a notat bine nr tau) Suna-l!
Bafta!

| roxydulkica a răspuns:

Suna-l ca poate a uitat! Eu cred ca te place. Fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu sunt baiat sa-ti dau un sfat.Baiatii uitata de multe ori de fete mai ales atunci cand sunt obositi.Deci ar tb sa nu insisti tb sa-si revina el te va suna in max 2 zile! Daca nu se intampla suna-l tu! Numi tb fundita ma bukur ca te-am ajutat ( sper sa te fi ajutat).