Cea mai proasta strategie pe care o puteai alege:
>un om cand ii e rau, nu ia decizii importante
>nu stiu cat la suta era obosit, si cat la suta baut din moment ce nu isi aminteste ce s-a intamplat
>practic, i-ai cerut mana in termeni metaforici si asta e foarte penibil
Mmmm.
stii omul la betie spune multe.
sau gesticuleaza in cazul tau.
ar fi bine sa uiti ce a fost. daca te va cauta e ok, dar nu face din asta un motiv pentru care iti pierzi noptile
Asteapta poate te va suna. daca nu.asta e.mai asteapta vreo 2-3 zile... si SUNA-l tu
Nu-l suna lasa-l pe el sa fac primul pas ca din punctu meu de vedere el ar trebui sa dea un semn de viata mai ales ca iai trimis si sms.ar fi frumos din partea lui sa-ti raspunda mai asteapta ceva timp poate isi aminteste de tine dupa suna ca sa nu regreti ca totusi nu ai sunat
bafta!
Pai.am 3 variante. 1. a uitat... 2. a mintit...3.nu a avut timp.Eu zic sa'l suni. Iar la mesaj poate ca nu a putut raspunde. Daca va intalniti intreaba'l ce s-a intamplat.Succes!
Depinde care a fost si atitudinea concreta a lui fata de tine.Sincer, nu cred ca i-a pasat foarte mult de tine. A fost un fel de hai sa nu-i zic aventura, ca asta inseamna mai mult... un fel de actiune prin care el sa-si demonstreze ca poate sa te cucereasca(ps: faza cu :,, i s-a facut rau ca era obosit" nu prea o cred, a facut asta doar sa-ti atraga atentia)
Sincer nu stiu ce a fost in capul lui sau al tau, ca nu va cunosc, nu stiu nimic, dar nu cred ca afost ceva serios. Fii mai matura in tot ce faci; nimic nu e atat de simplu: gata ne-am intalnit, ne-am vazut, ne-am placut...gata_).
Cu toate asta daca tu crezi ca a fost ceva serios, si...ma rog=>suna-l.
Numai bine!
Si cu toate ca nu sunt asa de in masura, pot sa-ti dau un sfat: nu mai fii atat de credula. Acuma mi-am dat seama.:cica te sun eu'' gandeste-te si tu.
Pai...cred ca era beat nu trebuia sa il intrebi atunci.incearca sa vezi daca chiar crezi ca merita dar nu cred ca este interesat de tine