Nu cred ca regreta, fiindca te-a parasit fiindca nu te mai iubeste, probabil pentru ca a suferit in ultimii ani sau probabil este indragostit de altul, asadar nu ar avea de ce sa regrete o relatie unde nu mai are sentimente si un barbat care nu o mai atrage sau nu mai simte nimic pentru el.
In acesat caz nu simte regret, ci o mare usurare ca este din nou libera, scapand dintr-o relatie unde nu mai era fericita sau multumita.
Buna.Da.Cat timp iti dedici niste ani, energie, suflet si tot ce esti tu unor persoane atat de importante, e cam imposibil sa nu iti para rau si sa nu te loveasca fie regretul la un moment dat, fie frica stiindca ca poate ti-ai ratat sansa la fericire.Indiferent cum ar fi, consider ca oricine se poate afla in aceasta situatie, atat barbati cat si femei.In locul tau m-as intreba daca merita primita inapoi? Deoarece din modul in care ai scris, reiese asa subtil ca ti-ai dori sa se intoarca? Presupun doar...
Sta inca cu mine in casa, o vad ca nu vrea sa lase tot si sa plece ca avem si doua fetite, dar stiu si ca este indragostita de altcineva, cum o pot uita daca sta cu mine in casa? Cum imi pot alinà durerea daca o vad mereu? Nu am iesiri din situatia asta, mai am si probleme cu legea, imi lipseste 11 luni pana ma eliberez.parca s-a terminat viata
Nu am inteles... cum sta cu tine in casa, daca tu esti in puscarie si mai ai inca 11 luni de stat acolo?
Vrei sa spui ca ea s-a gasit pe altul, in anii cat tu ai stat dupa gratii, asa-i?
Arest domiciliar.
Am inteles...
Imi pare rau pentru situatia ta, a voastra, dar trebuie sa decideti impreuna ce faceti in continuare, fiindca femeia aia nu este fericita alaturi de tine, odata ce este indragostita de altul.
Ai aflat macar ce are ala si nu ai tu? daca nu o poti convinge sa ramana alaturi de tine, da-i drumul sa plece dupa ala si tu pastreaza copii, daca tot stai in casa, inseamna ca-i poti creste singur.
Probabil ca poate veni mama, sora sau altcineva, care va poate face cumparaturile si te poate ajuta pana scapi din casa.
Copii pot fii crescuti si de tata, daca mama are apucaturi mai rele, de aceea trebuie sa eliminiam raul si cearta din casa, ca ei sa nu sufere si sa fie traumatizati.
Asta e mai frecvent bărbaților decât femeilor
De obicei bărbații conștientizează asta și apoi tot ei își pun unghia in gat că au pierdut te miri ce.
De obicei femeile înșeală fiindcă ajung la capătul puterilor și o fac fara regrete.
Adică șansele sunt mai mari ca un bărbat să regrete, decât o femeie.
In general oamenilor li se face dor pentru ca au multe amintiri impreuna si este si obisnuinta. Nu iubesti pe cineva pe care vrei sa parasesti.
@Violeta: Esti putin sanatoasa? Daca saraca femeie vrea sa isi paraseasca sotul, inseamna ca ea este raul si sotul trebuie sa pastreze copiii? Fereasca. cate aiureli
Remusopen întreabă: