Mereu va fi asa...pe cine iubesti nu te vrea, iar cine te iubeste nu-l vrei cam asa e. In legatura cu V. probabil ca 'nusi bate joc de tine daca ti'a zis ca putea sa se impace cu tine sa te f**a si apoi sa te lase dar, nu se stie niciodata. Ar fi mai bine sa'i zici ori amici(adica fara saruturi...eu asta int prin amic) ori iubiti, ori nimic:* Bafta
E evident ca V isi bate joc de tine, nu merita deloc sa ii mai dai atentie, uita`l si vezi`ti de drumul tau.
V vrea de la tine doar o noapte! E o jigodie care nici macar nu stie sa isi ascunda propriile intentii indecente!
Bine a facut frate-tu de la dat la o parte ca stia ce ii poate pielea.
Acum, daca pe tine o sa te mai manance mult si o9 sa-l cauti, are dreptate, o sa-i cazi la pat imediat caci, scuze, dar esti fraiera rau. Te tii ca musca de lipaitoare.
Deci, inceteaza sa te minti ca vrei sa fii prietena lui ca nici tu nu crezi asta!
Stai cu baiatul ala scund, nu il mai cauta pe neghiobul ala si baga-ti mintile in cap daca nu vrei sa suferi!
Vrei sex - cauta-l pe V!
Vrei liniste si dragoste - cauta un baiat linistit!
Draga mea, acestea sunt cautarile si framantarile adolescentei.va vedeti la 15 casatorite si iubite de primul barbat care v-a cazut cu tronc. astepta si vei intalni dragostea mai tarziu. acu asculta de fratele tau, cred ca are mai multa experienta si te poate ajuta. tu nu ai colegi in clasa, nu ai alti amici. petreceti timpul cu si uita-l pe V. chiar te respecta si de aceea vrea sa terminati.nu va potriviti deloc, 25 - 15 ani? diferenta mare!