Deeci hmm oricum el te place, tu arata-i in continuare ca il placi dar ceva mai subtil sau daca i-ai aratat cu atta mai bine acum provoacal si lasa-l sa te caute! tu ...in cele din urma daca e mare orgoliul tau pune-i conditzii! si hmmm crede-ma ca nici-un baiat nu fuge de langa partenerea sa daca i se ofera ceea ce vrea si pe plac intr-un fel mai "placut" pentru amandoi! km asa sta treaba si la voi fetele! si daca i-ai picat pe plac "tinde" si el la tine ca doar neaaa suntem baieti, trebuie sa vanam, dar nu cred ca ar renuntza la prada lui pentru tine! si ceeea ce ai zis tu acolloo " incepe sa isi planga nevasta : "posesiva geloasa etc " sunt vrajeli adica o fi dar toot cu ea sta. Inebuneshtel si o sa fie al tau asta depinde de tine! nu ii mai arata ca estiasa lipicioasa si ca estimereu dispusa! pup succes
Cum ai zis si tu...are destula vrajeala. Eu cred ca e normal sa o vorbeasca pe tipa aia de rau in fata ta. Ai grija sa nu cumva sa ajungi unde vrea el si apoi sa te lase. Take care
Din proprie experienta iti spun ca sunt mari sanse ca tipul tot la aia sa se intoarca, el daca sta cu aia de 2 ani normal ca ii place noul si se simte foarte atras de tine, daca chiar nu ar tine la aia ar lasaooo.
oricum daca fata aia chiar tine la el si tu ii sucesti mintile il vei pierde intr-o zi exact cum ea la pierdut
doamne ajuta sa fiti jumatatea pereche daca asta vrei si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti poate fi ceva serios si poate fi doar o aventura pentru el
mintile i le sucesti daca faci sex bine
Hii scumpa mea. paii. sincer mi s-a intamplat si mie ceva de genu cum e la tine. numai ca el tinea la tipa respectiva. si vroia sa o uite pentru ca il insela. si el tot se dadea la mine si imi facea complimente mai mereu.atunci m-am gandit sa actionez si eu si sa las orgoliul deoparte.si am inceput sa vb din ce in ce mai dulce cu el.gen" scumpule.ingerashi...esti un dulce.etc" (mentionez ca asta adora majoritatea baietilor., nu recunosc ei.dar cu chestia asta le intri la inimioara repede). si atunci cand vb cu el incercam sa gasesc un subiect cu care sa ii atrag atentia.sa il intereseze, sa vb mai mult, si cu timpu. el a uitato pe fosta iubitha si a ramas cu mine.:X si au trecut 2 ani jumate de atunci si inca suntem impreuna:X SUcces si tie! sper ca nu te'am plictisit.pup doolchE:X
Am trecut printr-o situatie asemanatoare doar ca in cazul meu a fost foarte ok la inceput pentru ca a lasat-o pe fosta si a ramas cu mine dar dupa vreo 3 luni si-a gasit alta ''distractie''. parerea mea ai grija dar daca simti ca tine la tine si te place ''incercarea moarte nu are'' cum sa-l vrajesti fii doar tu insuti
@YHATETHISLIFE se exclude faza cu sexul`. Adica eu vreau sa zic cum sa-l fac din vorbe si cum sa ma comport ca sa-l conving sa o lase pe iubita lui.
...un tip care umbla cu 2 tipe (tu esti tipa 2, pentru ca altfel nu era cu fata aia de 2 ani) si mai si jigneste pe prima. Uita de el, vezi-ti de liceu si BAC ca n-are sens.
Oricum metoda cea mai buna este sa-l ignori, sa vezi atunci ce umbla dupa tine(daca intr-adevar ii pasa)
si zice ca prietena lui e foarte posesiva...in ce sens posesiva? ca nu-l lasa sa umble cu altele?
cantereste imi bine situatia. Bafta.
Îţi zic doar atat. Ai grija pentru ca acelaşi lucru ţi se poate întampla şi ţie. În caz că o să fii cu el, gandeşte-te că poţi fii tu în locul ei. Gandeşte+te că poate se v-a sătura şi de tine.
Spune ca prietena lui e posesiva pentru ca ii controleaza telefonul. Si era cu ea cand i-am dat eu un sms ca vreau sa ne intalnim si i-a facut scandal ca el a sters mesajul imediat ce l-a primit
Pai vezi. Daca el nu mai vroia sa fie cu ea nu avea dc sa stearga mesajul, il lasa sa'l vada si gata. Daca el se fereste de ea, inseamna ca inca mai vrea sa fie impreuna
linarkfts întreabă: