"Viata e scurta si trebuie traita dupa placul inimii?" : Replica clasica de agatat care vad ca ai inghitit-o. Tipul vrea un pic de distractie cu tine nimic altceva dar daca vrei si tu asta e foarte ok.
Am senzatia ca iti bati singura cuie in pantofi si ca el vrea doar o simpla distractie cu tine.La 24 de ani nu vrea o cafea cu tine,vrea exact ce ti-a spus,sa-i deranjezi patul.
Eu nu m-as incurca,dar tu vad ca vrei sa te incurajam.Ei, eu n-o sa te incurajez deloc.
Stai pe coada ta, ca-i mai bine.
Daca ti-a pasat vreodata de prietenul tau, da-i papucii...tie ti-ar conveni sa te insele?
Draga "fatacuochiicaprui",
1:deci daca tu nu mai tii la actualul, mai bine va despartiti si le spui si la parintii tai, nimeni nu te obliga sa stai cu cineva
2:baiatu ala care tio reparat prin casa, o mai reparat si la altele si pentru el ii ca o poezie si daca ai 16 ani pui boticu,probabil o sa incerce sa ti-o puna,daca so uitat la tatele tale, daca nu o sa il lasi te va parasi, dar daca ai rabdare si vezi ca nu minte e altceva
Daca iti place de altul si nu te deranjeaza ca ai prieten inseamna ca esti obisnuita sa inseli