| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Sper ca aveti rabdare sa cititi. E vorba de un tip, Alin. A venit la mine sa schimbe usile(era angajat de tata). Ne-am cam placut si am vorbit. Mi-a placut mult ca este foarte glumetz si parea sa ma placa. mi-a dat nr lui. In fine. M-a intrebat daca am prieten si am cam ocolit raspunsul in prima faza, am schimbat subiectul. Adevarul e ca am prieten, dar nu ne intelegem mai deloc, eu stau cu el din obisnuinta + ca ai mei il plac. Dupa ce a terminat treaba am vorbit si prin mesaje si a fost destul de tupeist. S-a exprimat ceva de genu` "Era sa cad de pe scaun cand ti-am vazut sanii" laughing. Am glumit mult, nu ma deranja ce a zis pentru ca mie imi plac genul asta de tipi mai cu tupeu. A doua zi cand a venit la mine se uita la mine si imi zambea, imi face acu ochiu. Eu ma cam feream sa nu vada ai mei ceva. Apoi aseara am vorbit din nou prin sms. I-am spus in gluma "Daca daram usa vii sa o pui din nou?" laughing si a zis ca da, dar daca nu poate sa imi gaseasca el de lucru pe la el pe acasa. L-am intrebat ce anume si a zis "sa faci o cafea, sa-mi deranjezi patul. nu e mare lucru". M-am facut ca nu pricep chestia cu deranjatul patului si i-am spus ca nu sunt menajara. In fine, am mai vorbit si m-a invitat si la o cafea in oras. Apoi l-am intrebat daca are prietena si a zis ca da, are sad. I-am spus ca si eu am prieten, si i-am xplicat ca stau cu el din obisnuinta si d`astea si a zis ca si el sta cu prietena tot din obisnuinta, de vreo 2ani. Apoi mi-a zis ca faptul ca e cu fata aia nu il impiedica sa iesim la o cafea si sa ne pupam(alta gluma de`a noastra ca atunci cand ne-am prezentat nu ne-am putut pupat nici macar p obraz pentru ca erau ai mei pe langa el). M-a intrebat daca ma deranjeaza, si am zis ca nu, sa vedem ce iese si poate cu timpul scapam si de "obisnuinte"(prietenul meu si pr lui). A zis ca viata e scurta si trebuie traita dupa placul inimii. In fine, voi ce credeti? Se merita sa ies la o cafea cu el? Il palc super mult si oricum intre mine si prietenul meu nu mai e demult acea dragoste, e doar monotonie si cearta. Nu vreau sa ma despart de el pentru ca il plac ai mei. App Alin are 24 de ani, eu 16big grin(stiu ca e dif de varsta, dar mie doar tipii mai mari imi plachee hee)

Răspuns Câştigător
| LeuTz a răspuns:

"Viata e scurta si trebuie traita dupa placul inimii?" : Replica clasica de agatat care vad ca ai inghitit-o. Tipul vrea un pic de distractie cu tine nimic altceva dar daca vrei si tu asta e foarte ok.

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Am senzatia ca iti bati singura cuie in pantofi si ca el vrea doar o simpla distractie cu tine.La 24 de ani nu vrea o cafea cu tine,vrea exact ce ti-a spus,sa-i deranjezi patul.
Eu nu m-as incurca,dar tu vad ca vrei sa te incurajam.Ei, eu n-o sa te incurajez deloc.
Stai pe coada ta, ca-i mai bine.

| NickiMinaj a răspuns:

Alin asta e cocalar rau, sa mor. E genul ala cartierist.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Daca ti-a pasat vreodata de prietenul tau, da-i papucii...tie ti-ar conveni sa te insele?

| AdY a răspuns:

Procedeaza cum doresti, viata ii plina de surprize si capcane.

| ioska a răspuns:

Draga "fatacuochiicaprui",
1:deci daca tu nu mai tii la actualul, mai bine va despartiti si le spui si la parintii tai, nimeni nu te obliga sa stai cu cineva
2:baiatu ala care tio reparat prin casa, o mai reparat si la altele si pentru el ii ca o poezie si daca ai 16 ani pui boticu,probabil o sa incerce sa ti-o puna,daca so uitat la tatele tale, daca nu o sa il lasi te va parasi, dar daca ai rabdare si vezi ca nu minte e altceva

| maya_1118 a răspuns:

16 ani ai sau 24?

| maya_1118 a răspuns:

Daca iti place de altul si nu te deranjeaza ca ai prieten inseamna ca esti obisnuita sa inseli