Incurcata rau treaba...baiatul pare ca tine sincer la tine daca sunteti de 2 ani impreuna si el nu s-a atins de tine si nu te a presat sa faci sex stiind ca esti prea mica si nepregatita pentru pasul asta. Parintii tai sunt destul de stricti cu tine avand in vedere ca nu mai ai 13-14 ani acum. Trebuie sa vorbesti cu ei si sa i faci sa inteleaga ca e normal sa ai un prieten la 16 ani ca e un tip de treaba care nu incearca sa profite de tine si ca nu e cazul sa se ingrijoreze din punctul asta de vedere. Cand lucrurile se mai calmeaza ai putea incerca sa l prezinti alor tai-asta daca esti sigura ca nu sunt genul care sa se poarte urat cu el, sa l jigneasca, sa l dea pe usa afara sau mai rau. Cat despre asa zisa ta prietena ignor o ca nu merita s o numesti asa pe una care te numeste javra doar fiindca ai o relatie cu unul care il place. Ce vina ai tu? Ca doar nu era maritata cu el. N ai de ce sa te simti vinovata ca iubesti. Tu trebuie sa fii puternica gandeste te ca iti faci rau daca nu mananci si nu dormi. Stiu ca suferi acum dar gandeste te ca lucrurile se vor indrepta in curand. Nici lui nu ii e bine stiind ca nu poate sa te vada. Gasesti tu o cale sa iei legatura cu el sau sa va intalniti ca sa discutati si sa stabiliti unele chestii. Capul sus, draga mea n ai facut un lucru reprobabil de care sa ti fie rusine! Si nu renuntati unul la altul daca va iubiti chiar daca momentan situatia nu e una deloc roz. Numai bine
Prea frumos povestit sa fie o poveste adevarata. Iti schimbi prietenii si continui sa te vezi cu X.
Persoanele acelea ce au facut mare tamtam nu iti sunt prieteni cu adevarat asta sa stii sigur.Nu mai trebuie sa ai legatura cu ei niciodata.Prietena ta te-a stiut face tarfa si jarvra pentru ca ea nu si-a cascat gura sa ii spuna aluia ca il place, sau pentru ca ala pur si simplu nu o placea pe ea? ...hai sa vedem care e javra at.
Baiatul ala ce se presupunea ca te place la bagut pe baiatul langa care tu erai fericita? asta nu inseamna ca tine la tine.Iar parintii tai ce in loc sa discute cu tine te inchid in casa? Nici aia nu sunt parintii.
Ai doua posibilitati.Ori dicuti cu ai tai si le. spui ce s-a intamplat in mare, il aduci si pe el la ai tai si le spui ca aveti o relatie adolescentina si vrei sa facia sta de fata cu ei, la voi acasa sau sub observatia lor ca sa se linisteasca, ori te comporti frumos, stai cuminte pana iti vor da din nou mai multa libertate.
As spune simplu: a fost doar o aventura adolescentina care se putea transforma intr-o noapte de cosmar. Mai bine ca nu s-a atins de tine sau cred eu ca ai avut noroc. Nu stiu daca te-ai fi simtit foarte bine dupa, daca respectivul te-ar fi pus capra si te-ar fi calarit dupa bunul plac. S-ar fi putut termina poate cu o sarcina nedorita. Parerea mea este ca ai avut noroc, mai ales ca a intervenit in ecuatie si bautura in exces si lipsa lui de discernamant pe care, culmea nu si-a manifestat-o. Nu cred ca te iubeste dar cred ca s-a infranat cat a putut. Poate asa a vrut, dar nu intinde coarda. A doua oara nu mai scapi. Lasa-l in pace si trece experienta la capitolul "intamplate in adolescenta", pastreaza ce a fost intr-adevar foarte frumos si atat. Da, e neplacut ca tie ti se adreseaza asa cum ai spus ca ti se adreseaza ai tai prieteni. E oribil. E oribil ca l-au batut si asta nu ar trebui sa ramana asa. Dar. tine minte: Nu repeta experienta.
O,,aventură" de doi ani, da. Lipsa lui de discernământ? Cred că a ghicit în stele că iubirea nu se rezumă la sex și că sunt nepregătită.
În plus, și dacă făceam sex, că oricum văd că majoritatea se ard la 13-14 ani, nu cred că regretam prea mult. Cât despre iubit, cine a știut vreodată exact ce este iubirea?
Ce frumos. lăsând la o parte toată nebunia cu prietena, prietenul si părinții, eu sunt de părere că daca va iubiti cu adevărat o sa ajungeți sa fiti impreuna
Prietenii care nu te accepta pe tine și relațiile cu alte persoane nu îi poți numi prieteni. Timpul le rezolva pe toate. Așteaptă puțin, până se mai liniștesc apele, vorbește cu X și spune i ce ai de gând să faci. Ignoră-i pe cei care sunt împotrivă și vor dispărea; daca vor continua să te hărțuiască, anunță un adult. Cât despre părinți, ei îți vor binele, și îi înțeleg, căci la vârsta asta băieții nu au intenții prea bine (de obicei). Lasă-i un timp, să se liniștească și ei. Daca ai atât de mare încredere în x, atunci continuă sa te vezi cu el.
Nu te despărți de el degeaba. Lucrurile care nu se întâmplă de la sine, nu se vor întâmpla nici cu forța.
Fa ceea ce simți că trebuie să faci. Nu te lăsa limitată de acei 'prieteni'.