Sa stii ca nu aveam ce face si m-am apucat sa citesc istoria asta a ta, mi-a luat ceva timp daar am facut niste concluzii, ala mai mic cu 2 ani decit tine nu e serios, nu poate intra normal intr-o relatie, stie numai s-o inceapa dar cind se incepe parte mai serioasa idee n-are ce sa faca, de ex-ul tau nici nu stiu ce sa zic dar il respect deoarece pretuieste mai mult prietenia decit dragostea (aici vb de frati-tu)fara suparari, sper ca ti-am dat ceva idei, in orice caz asta e parerea mea despre istorioara ta! succese in continuare
Nu am zis ca vreau sa fiu cu Dragos. Pur si simplu imi place sa am iubit cand ma duc la matusimea sa scap de plictiseala.Pe ex il iubesc dar stiu ca nu o sa mai fim niciodata impreuna.Nu vreau sa ma cert cu Dragos si mai ales nu vreau sa il las lu varamea(m-as simti aiurea sa stiu ca ea e cu tipul pe care eu l-am invatat sa sarute). As gresi daca as fi cu Dragos dar mi-as gasi un prieten la mine in oras de care el sa nu afle? Daca ma place cu adevarat nu vreau sa-i rup inima si sa-i zic ca nu am tinut niciodata la el.
Complicata poveste, zau! Eu sunt de parere ca intre voi nu poate exista dragoste! sunteti prea mici pentru iubire.Cum sa te combini cu unul de 13 ani? Fi serioasa te rog! Relatia voastra nu va avea nici un viitor.Si...eu cred ca prietena a vrut sa te faca geloasa, Nu are cum sa tina la el...mai ales ca e timid.DECI:vedeti-va de treaba. Draga Dewutza te sfatuiesc sa-ti vezi de scoala, ai timp de dragoste si la urma urmei o sa gasesti pe cineva si din orasul tau (dragoste la distanta nu exista) te-am pupat si bafta funda?
Deci, in primul rand, asta se intampla cand te joci cu copii
si e clar ca verisoara ta il place pe baiatul ala, doar ca nu vrea sa recunoasca, asa ca mai bine te dai pe margine... el nu stiu dk o place, dar ea mai mult ca sigur
Esti paralela cu dragostea adia nu inteleg cum poti sa te pupi cu unu pe care nu il iubest sau care abia il cunosti dar baieti de 13 ani nu stiu ce e iubirea si cam cred ca vroia sa se laude si ca ii placea doar de corpul tau:p
eu zic sa iti vezi de scoala sau alta treaba adica o sa ajungi o... daca continui asa
Poi mah prima parte nu stiu mi se pare ca adica eu una nu mas cb cu unu cu 2 ani mai mic decat mine ca nu stiu nu crd ca pot dar daca nul iub si il iub inca pe ex-ul nu cont (asa crd) iubirea vn cu timpul si cu varata daca baiatului ii place de amandoua sau daca a invitato la bunicasa probabil ca ii place de ea
Ai ceva timp pentru net, ai scris ceva, nu am mai citit atat din clasa a 5-a derutanta problema, nu ai personalitate deloc, daca fostul ti-a zis-o in fata ca nu mai are kef de tine cum ai mai putea sa-l primesti inapoi? acu' nah, nu sunt in masura sa dau sfaturi. relatiile la distanta chiar nu tin. daca v-ati vedea macar o data pe saptamana ar fi altceva [cu Dragos asta pe care l-ai numit "D" si la sfarsit i-ai dat numele ] stai vreo 3-4 zile fara sa iei leg cu vreounu, si vezi apoi pe care ai vrea sa-l auzi. daca tot pe ex il vrei, problema tah...am facut si eu alegeri proaste, la tine ink sunt "copilarii". poate iti e de folos opinia mea... ai grija ce faci!