| playboi112 a întrebat:

Sper ca e bine categoria.Salut nici nu stiu cum sa incep. O sa va zic pe scurt.Deci stau la bloc la etajul 3 și la etajul 2 este o familie tânără cu copil de 2 ani.Totul normal pana aici, ideea este ca sotia bărbatului mereu se uita la mine când trec pe lângă ea si îmi face avansuri.Acum 4 zile mi-adat mesaj și mi-a spus că fiul lor o sa plece la bunici si sotul ei lucrează pana tarziu si mi-a zis Daca as vrea sa ma duc pe la ea.Eu am 15 ani si ea vreo 32.Nu as vrea sa ma bag in familia lor dar femeia arata bine si na ar fi prima experienta a mea sexuala plus ca si mie imi place de ea.Nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma sunt intr o situație nasoala rău.va rog!

6 răspunsuri:
| Vikaa a răspuns:

Stai cuminte, daca afla ala de cele intamplate va bate zdravan pe amandoi, te baga in spital.
Decat sa distrugi o familie, mai bine vezi-ti de copilarie.

| playboi112 explică (pentru Vikaa):

Ai dreptate dar ea o sa continuie...totusi stam in acelasi bloc :/ mersi de raspuns an nou fericit?

| playboi112 explică (pentru Vikaa):

Inteleg, Deci ce zici sa fac, totusi stam in acelasi bloc și na.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vikaa):

Femeie de 32 de ani si baiat de 15 laughing. Nici o sansa ca intamplarea sa fie reala :laughing, mai probabil baiatul are vise in cap. Si pana la urma e normal :toti baietii tineri se indragostesc de mature.
Dar o femeie matura nu se uita la copii.

| Vikaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai exista si nesatule.Stii vorba aia, baietii cand sunt mici vor femei mature, cand is mari vor minore.
La multi ani si un an nou fericit happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vikaa):

Absolut Corect!