anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper ca nu o sa va plictisesc dar o sa va fac o scurta povestire...sad sunt cu un baiat de un an si jumatate, sau cel putin am fost pana acum o saptamana.Am trecut prin multe impreuna, mi-a adus multe vorbe grele si eu lui recunosc... dar am trecut impreuna prin multe momente frumoase. A fost primul meu prieten si in acest moment simt ca si ultimul.Nu stiu ce relatie am avut noi deoarece ne desparteam de foarte multe ori, in ciuda celor intamplate ne impacam mereu.Eu am 17 ani, el 18, mi-a cerut sa ma culc cu el, nu am facut-o, el zicand ca ma va astepta.
Acum cateva zile mi-a zis ca am treaba cu un prieten si singurul lucru la care a zis ca nu ma va putea ierta era acela de a-l insela.Cum as putea sa ii demonstrez ca nu am treaba cu el?sad Este extrem de orgolios, acum 2 zile i-am dat un msj si m-a rugat sa incetez.Nu stiu ce sa mai fac...sad in afara faptului ca nu vreau sa las totul baltasad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu lasi tu totul balta se pare ca vrea el sa faca asta, a cautat un motiv altfel nu vad de ce te-ar supune la atatea suplicii.

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, sincer, daca el te-ar iubi si ar avea incredere in tine, nu ti-ar zice nimic de acel prieten cu care chipurile ai avea ceva treaba, eu cred ca el ori cauta un pretext sa termine relatia ca sa cazi tu oarecum vinovata de despartire, adica sa zica ca v-ati despartit ca tu l-ai inselat, asta nefiind adevarat, intr-o relatie trebuie sa existe multa iubire, respect si foarte multa incredere ca fara astea nu se poate, nu te amagi singura, ai o viata inainte si multa iubire de oferit si de primit dar ai grija cui ii dai iubirea ta, daca chiar merita, un an jumate e destul de mult, stiu ca o despartire definitiva ar fi ca un soc pentru tine, poate se mai poate face ceva pentru relatia voastra, dar depinde de amandoi, nu doar de tine, nu il poti lega cu forta de tine, conteaza si sentimentele lui fata de tine, poate ca e confuz, poate ca nu mai vrea sa fie deloc cu tine, cel mai bine ar fi sa lamuresti odata si pentru totdeauna situatia daca vezi ca nu mai vrea, sau ca face pe indiferentul, sau ceva gesturi, atunci lasa-l sa isi vada de treaba, fi putin indiferenta sa vada ca poti si fara el, sa vezi reactia lui, si daca te iubeste sigur nu va suporta indiferenta ta, il va durea in cazul in care te iubeste...

| cipy a răspuns:

Nu fa nimic deocamdata /timpul le rezolva pe toate/ chiar daca e foarte greu incearca sa nu faci nimic, adica sa nu-i scrii sa nu-l suni daca te iubeste cu adevarat se va intoarce singur fara sa-l rogi tu iar daca nu peste un timp o sa intilnesti pe altcineva care chiar te va iubi. Eu nu am putut sa uit un baiat 2 ani sau chiar mai mult, acum insa mi-am intilnit jumatatea si sunt sigura ca ma iubeste cu adevarat. Si la tine o sa fie bine numai te rog eu nu-i suna cu privat sau de pe alt nr. ca no sa faci bine...
Bafta si capul sus, gindeshtete ca nu-ti merita lacrimile!

| NYC a răspuns:

Poarta o discutie cu el cat mai sincera in care ii spui ca daca nu va mai vrea sa ii trimiti msj ii vei respecta alegerea, insa si el trebuie sa se mai gandeasca la acuzatia care tia aduso

| westside a răspuns:

Cred s-a plictisit asteptand ...s-a plictisit de tine... sau si-a gasit pe una si acum gaseste motive...tongue acum depinde si de persoana.