Deci, baiatul asta este foarte timid parerea mea. Eu cred asa doua variante:
- fie tu esti fata si vrea sa te tina in suspans
- fie el chiar place o alta fata si a stat cu tine sa afle pe cine placi fiindca era foarte curios. Oricum acum daca stie ca tu il placi ar trebui sa faca ceva daca sentimentul e reciproc daca nu las-o balta ca nu merita
Poate are un fel de "incredere oarba"in tine
Sunt baieti care se pot imprieteni mult mai usor cu o fata decat cu un baiat, adica are nevoie de sfaturile tale, de ajutorul tau... poate il faci sa aiba incredere in fortele proprii.
E o persoana prietenoasa si totusi timida in ceea ce priveste o relatie.Nu-l poti influenta in ceea ce priveste alegerea facuta, daca el place o alta fata ar trebui sa-i fi o prietena buna si sa-l ajuti cu ea(oricat de dureros ar fi)sau pur si simplu sa-i spui ca-l placi(ca sa scapi de un chin)nu cred ca s-ar supara si ati putea ramane prieteni
Deci e foarte ciudat ce`mi spui si nu`mi prea pot da seama. Exact cum ai spus, nu stie ce vrea, ori te minte in leg cu aceea fata ori nu stiu tu incearca sa vorbesti in continuare cu el dar sa nu pui suflet adica sa il placi din ce in ce mai mult. Fi alaturi de el ca o simpla amica si daca va avea curajul sa zica ceva sau ceva de genu te va cauta! Mai mult de atat nu`ti pot spune ai grija:*
Dne... e evident ca u esti fata aia, iti spune despre o alta fata pentru ca nu are curajul sa ti-o spuna in fata ca t plece... asa ca nu mai sta p ganduri si fa u primul pas BFT
Multumesc pentru raspunsuri :*...dar daca eu i-am spus ca imi place de el, de ce nu ar avea curajul sa continue, in cazul in care eu sunt fata aceea? Azi am recitit conversatia si a spus ca se simte tare ciudata din cauza ca el "este" cu cineva dar se intaleste cu altcineva, adica cu mine, si mi se pare tare ciudat, amandoi din aceeasi scoala dar niciodata impreuna si tin unu la altu mult