Nu,nu te-ai culcat cu nici unul,n-a avut loc nici o penetrare,nici un act sexual, doar incercari soldate cu esec.
Compara ce faceai cu iubitul tau si ce ai facut cu cei doi si iti vei da seama singura.
Nu te-ai culcat cu nici unul, vezi?
Desi mult n-a lipsit, totusi, n-ai facut-o!
Multumesc mult pentru raspuns, ma ajuta.
Stiu.
Sunt multe situatii in care frica ne paralizeaza cursul firesc al gandirii logice.
Linisteste-te si intreaba-te singura daca ai gresit cu ceva, fata de iubitul tau.
Pentru ca eu nu cred ca ai gresit.
Teama ta si complexul de vinovatie, te-au blocat si te impiedica sa gandesti.
Calmeaza-te si gandeste-te cat de mult il iubesti.
Si totul va fi bine!
Vai ce frumos, cat de mult te iubeste, cata incredere are in tine, incat te pune sa juri in biserica ca blablabla, nu are rost sa continui.
Relatia voastra este condamnata din start, gandeste-te serios daca vrei sa-ti pierzi inca x ani degeaba, gandeste-te la viitori vostri copii ca vor avea parinti divortati, etc.
Pai daca amandoi ati incercat de ce toata vina cade pe tine, el ce a facut a fost calugar la manastire, lasa-l daca te merita nu te lasa ca acuma sa fie paranoic
Nu te-ai culcat cu nimeni. Partea nasoala e ca, probabil o sa va despartiti constant, o sa intrati in alte relatii pana o sa gasiti una care va atrage, va provoaca, se plieaza cu interesele voastre. Eu zic sa nu va grabiti, mai ales la partea cu casatoria. Prea mare rata divorturilor si, inevitabil, is convins ca tot acolo se va ajunge mai devreme sau mai tarziu...
Multumesc mult pentru raspuns.
Nu, nu te-ai culcat cu nici unul dintre ei iar daca spui ca aveti intentii serioase (casatoria), incercati sa stati numai impreuna si sa nu va mai certati daca va iubiti adevarat.
Daca stiai ca cu el vei fii, de ce ai facut lucrurile astea naspa. Iti dai seama ca el daca te-ar lua de nevasta toata viata lui nu ar fi inpacat cu gandul ca tu nu ai facut sex, indiferent de ce ai face tu. Tot timpul ar fi nelamurit, poate nu sar arata dar... Parerea mea vedetiva de treaba, la un momendat tot nu veti fii impreuna. Si tu daca il iubeai nu te duceai cu altul. Sau poate daca el ii o fire mai... te va ierta, dor spune-i adevarul