O afecteaza cearta cu tatal ei si o afecteaza mult,este o fata cu multa sensibilitate si principii!
Nu are importanta din ce motiv se cearta,dar ea stie ca in unele privinte tatal ei ar putea avea dreptate si se teme ca ar putea fi asa,are incredere si in judecata ei si nu poate sa o nege dintr-o data,o si deranjeaza ca se cearta cu parintele ei drag si se simte descurajata,cum ai vrea sa nu puna la suflet toate lucrurile astea?
Nu iti poate explica ce anume se intampla cu ea,poate ca nici ea nu intelege,dar lasata sa isi revina,sentimentele bune se intorc si redevine fata ta cea draga,iubita ta!
Calmata si logica,isi da seama ca nu esti vinovat si ca certurile cu tatal ei nu sunt un lucru bun, mai ales ca isi varsa pe tine neputinta lor sa ajunga la un compromis.
Sfatul meu este sa nu-i dai sfaturi, mai ales in clipele de criza.Doar sa ii ceri sa se linisteasca,sa se calmeze,sa poata gandi,atat.
Inteleg ca vrei sa-i fii aproape in orice,ca vrei s-o sprijini,dar o poti face aratandu-i ca intelegi in ce situatie este si ai incredere in ea ca o poate rezolva SINGURA!
Ma bucur mult ca sunteti deschisi unul cu celalalt,un an jumate este o buna garantie de viitor si,atat timp cat dragostea exista,voi doi veti gasi drumul, modul in care va veti intelege si apara unul pe altul de restul lumii.
Si, iubiti-va mult!
Pei... poate e genul de persoana care atunci cand e nervoasa trebuie lasata putin timp singura pentru a se calma. nu are cum sa nu puna la suflet pentru ca este tatal ei nu poate sa fie chiar asa indiferenta... intr-adevar nu ar trebui sa isi verse nervii pe tine. ar fi putut sa iti spuna sa o lasi putin singura si gata.
situatia cu tatal ei nu o mai suporta, nu mai stie ce sa faca si o inteleg pentru ca si eu am anumite problema de fam in fine.
incearca sa vorbesti cu ea, spune-i ca atunci cand e nervoasa daca simte nevoia sa fie lasata in pace, sa fie singura sa iti spuna direct, nu sa isi verse nervii pe tine.
Pai, dupa ce ea se cearta cu taicasau trebuie sa-si iroseasca nervii intr-un fel sau altul. Mai bine accepto asa cum e, si explica-i ca tu nu ii vrei raul, ci vrei sa fii alaturi de ea . Iar partea cu taicasau. un tata nu-i vrea copilului sau raul... poate are motivele lui, asta nu cred ca te priveste pe tine sau pe altcineva :d Incearca s-o intelegi. ca si tu puteai sa fii in locu ei
Buna.povestea ta se aseamana mult cu a mea (mai bine zis a prietenei tale).si eu am un tata sever si un prieten de aproape 3 ani si sincer iti spun cand ma cert cu tati mereu imi reproseaza ca am prieten de la varsta asta(18 ani) si multe alte chestii...te-ai gandit vreodata ca poate si ei ii spune chestii de genul.Si eu fac la fel cu prietenul pana in ziua de azi.cum ma cert cu tati cum imi vars nervii pe prieten.ar trebui sa o intelegi pana la urma si sa nu pui la suflet ce zice atunci pentru ca e totul la nervi.Si sincer este un lucru foarte neplacut sa te certi mereu cu tatal tau si sa iti scoata si ochii.si toate cele. Sper sa va fie bine.
Avem acceasi varsta. Tatal lui ma cunoaste si nu are nimic impotriva.eu sunt un baiat cuminte(cel putin asa ma stiu).e vorba de certuri
Si tatal meu il cunoaste pe baiatul cu care sunt si nu are nimic cu el in fata...dar cand suntem singuri mereu imi zice cate ceva. poate ei ii reproseaza alte chestii.nimeni nu stie motivul care ar fi.dar dupa parerea mea ar trebui sa o intelegi pana la urma e tatal ei si nu-i este indiferent o cearta cu acesta.atunci trebuie lasata in pace si discutati dupa ceva timp. sper sa o intelegi si sa nu te superi din atat