| Chrisstine a întrebat:

Sper sa nu radeti... dar cum as putea sa il fac sa renunte pe pr meu odata la "vrei sa te culci cu mine?"adica sa numai vrea >:" plzzz. dau funda=p~

a si avem 3 luni impreuna:*si nu sunt pregatita. imi este >frica.:"

Răspuns Câştigător
| RhoOphiuchi a răspuns:

Da' ce va e asa greu sa va impuneti, mai fetelor, mai?
Ii spui "Iubire, uite cum sta treaba. Eu inca nu vreau sa fac sex. Vreau sa fie foarte clara treaba. " Nu cred ca la varsta ta se pune problema "daca suntem impreuna, trebuie' sa facem sex". Viata sexuala trebuie inceputa cand esti pregatita si destul de matura incat sa intelegi ce faci, cum faci si cu cine faci. Ca poate peste inca 3 luni nici n-o sa mai fiti impreuna.

13 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Nu prea ai cum sa faci asta laughing. Ar fi ceva imposibil.

| Summer a răspuns:

Cred ca tu esti cea care ar trebui sa renunta la ceva, si acel ceva este el. Se pare ca asta doreste cel mai mult, si nu prea da importanta faptului ca tu nu esti pregatita inca, nu vrei etc. Eu zic sa gasesti un baiat care sa te asculte mai mult si sa aiba mai multa rabdare, e mai bine pentru tine!

| Chrisstine explică:

Nu sunt pregatita.imi este fricablushing

| bsb a răspuns:

Frica este clara Cry. Spune-i ca daca vrea sa vada ce ai in pantaloni, sa faca ca tine. Mai asteapta pana maxim 4 luni de cand esti cu el. Dupa incepe draga, e mai bine pentru relatie, daca nu il vrei nebun

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Ii spui ca ai STD si ai rezolvat happy

| InLove_1054 a răspuns:

Poti discuta cu el aceasta problema. Sa ii spui ca nu te simti pregatita pentru acest pas. DAk te iubeste cu adevarat te v.a intelege.
Succes!

| ancutzika27 a răspuns:

Zii ca nu ti-e somn!

| thealchemist a răspuns:

Sa-ti schimbi prietenul.

| PetreConstanta a răspuns:

Spune-i ca esti cu femeile si ai scapat

| Andrei943 a răspuns:

De ce doresti acest lucru? iti este frica? tu nu il iubesti? poti vorbi cu el, spune-i ca nu doresti sa te culci cu el, explica-i frumos si nu ii spune direct pentru ca s-ar putea sa inteleaga gresit. vorbeste finut cu el. iti doresc succes!

| Lari02018 a răspuns:

Hai dar poate fata nu vrea sa se ingrase, sau sa spuna ca are bloli, sau sa se desparta de el
cel mai bine e sa oo spui ca nu esti inca pregatita si ca va trebui sa mai astepte putin...dar asta nu e nici o problema daca te iubeste te va intelege
iti urez mult succes draga mea:*
funda?puppy dog eyes

| DxQ a răspuns:

Ai 2 solutii:
1. Il inseli cu altu
2. Ii dai una intre picioare (GARANTEZ ASTA)

| Zole a răspuns:

Spune-i ca ai bolii venerice