Din obinuinta si mai e si un ritual E cam acelasi motiv pentru care rostesc "p*** mea" dupa fiecare cuvant. Vor sa para mai "macho" Eu nu am asemenea obiceiuri si cunosc multi altii ca mine
Si eu am observat asta, si am intrebat un coleg ce tot au!. Si cica si-o asaza ca sta aiurea si ii incomodeaza. Si ca sa stea calumea fac asta
Ai dreptate este super scarbos...si mai sunt uni care merg pe strada si fac asta nu le o fi rusine? si de vazut nu ai cum sa nu vezi pentru ca o fac chiar in fata ta si este imposibil de evitat asta este lucrul cel mai urat la un baiat
Pune-te daca ai putea in locul unui baiat si vei afla singura raspunsul + ca si voi fetele mai aveti faze cand va trageti mai in stanga/dreapta sutienul...va incomodeaza deoarece nu sta in locul potrivit nu? asa-i si la baieti, doar ca mai diferit.chilotul asta...
Dar tu cand mananci te uiti la el cum se scarpina la penis sau iti vezi de farfuria ta?
Mai bine fiecare cu farfuria lui eu asta zic.
Daca nu esti baiat/barbat nu ai cum sa stii cum e sa ai o,, dansa", singurul lucru cu, care nu sunt de acord e sa o faci asta in public si daca se poate nici in privat cand te vede cineva chiar daca te mai incurca cateodata.
Voi fetele/femeile nu v-a intelegeti pe voi daramite baieti/barbatul.
Stai sa iti zic cum stau lucrurile, cei care ai vezi mai rar cu mana pe la "dansa" si-o aseaza, pentru ca nu sta confortabil, uni o tin pe partea dreapta, iar alti pe pertea stanga. Dar aceea care ai vezi zilnic cu mana la "dansa" sunt niste, dezgustatori, si si-au facut un obicei prost.
00Andreea008 întreabă: