anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper sa nu vi se para ciudat ce o sa va spun. sunt fata, si am niste prietene bune care obisnuiesc sa aiba tot felul de gesturi intime, aparent inocente (cum fac majoritatea fetelor). pupici pe botic, atingeri pe sani, chestii de genul. dar prietenelor mele nu li se pare nimic aiurea in a face baie impreuna. li se pare ceva asa, ca intre prietene. aici intervine problema mea. eu ma simt foarte atrasa in general de fete (s-ar putea sa fiu bisexuala, nu stiu...) si eu pur si simplu nu pot sa fac astfel de gesturi sau sa le accept. nu as putea sa stau goala in cada cu alta fata "doar asa, ca intre prietene bune", pentru ca mi se pare ceva extrem de erotic si incitant. de aceea refuz sa fiu pusa intr-o astfel de situatie.
acum eu nu inteleg, de ce eu care recunosc ca sunt atrasa de fete mi-e jena sa accept asa ceva? dar ele sunt total impotriva lesbianismului, dar fac astfel de gesturi, li se pare totul normal.
as vrea raspuns mai ales de la fete. voi va pupati prietenele cele mai bune asa pe buze, va atingeti, dormiti impreuna, stati dezbracate una in fata celeilalte, faceti baie impreuna etc? si daca da, vedeti toate astea ca si cand ar fi simple prostioare, nu vi se pare nimic nelalocul lui? nu simtiti nimic strict erotic?
astept cat mai multe raspunsuri va rog

8 răspunsuri:
| adelaadelaadela a răspuns:

Sincer da mi se intampla dar nu mi se pare ceva chiar asa de... nu stiu cu ti se pare tie. intr-adevar e cam ciudat dar tu poti sa vorbesti cu ele despre asta. eu si prietenele mele facem totul in gluma, nu e nimic erotic pentru noi.

| mgtow a răspuns:

Alea sunt duse rau, cica nu-s lesbiene dar se pupa, dorm si fac baie impreuna nu e deloc normal ce fac si ar trebui sa nu te mai gandesti la asa ceva ca nu e bine.

| Deutzy a răspuns:

Mie mi se pare total deplasata ideea aceasta :-P cum sa faci baie si sa te pupi cu prietene bune? foarte aiurea

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pina in clasa 12-a nu ti-ai dat seama ca esti atrasa de fete? ai stat 3 ani de zile cu un baiat si te-ai dspartit, acum esti cu altul dar inima iti spune altceva.Mi se pare ca esti cam confuza, 3 ani de zile cat ai stat cu "logodnicul" tau cred ca ati facut dragoste si nu-mi vine a crede ca nu l-ai iubit

| EvilThoughts a răspuns:

Colegele ma mai pupa pe obraji, sau mai dormim impreuna...
Nu e nimic erotic! Ti se parelaughing

| Antonia1234 a răspuns:

Eu m-am jucat Zuma's Revenge m-am batut de vreo 6 ori cu Zhaka Mu(ce urat e!)dar niciodata n-am facut asta.Sunt duse rau.

| tzintar a răspuns:

In primul rand ti-ai exprimat temerea ca esti bisexuala. Sa inteleg ca ai ambele sexe? Vezi aici: http://dexonline.ro/definitie/bisexual.
Apoi, daca simti atractie pentru acelasi sex sa nu te simti complexata. Sa nu consideri ca-i ceva grav, deviant sau oribil. Romanul inca este, din cauza unei educatii incomplete si cu morala indoielnica, cu multe conceptii demodate si intolerante fata de cei care nu au aceiasi orientare sexuala a majoritatii. Este o orientare sexuala ca oricare alta si o sa-ti gasesti perechea cu care sa te simti implinita. Iti urez succes!