| GhƩő a întrebat:

Speram să nu se ajungă aici, dar nu mai am alte idei.Am o relaţie de o lună şi 2 săptămâni cu o fată pe care am întâlnit-o pe un site de socializare.Lucrul care m-a speriat de la început este că am început să ne ciondănim din orice după doar câteva zile de relaţie. Ţin să precizez că este Scorpion, nu ascultă pe nimeni, şi din câte demonstrează, ascultă doar de părinţii ei.De fiecare dată când îi cer să ne vedem, îmi aruncă diferite motive pentru a nu veni.Nu ştiu dacă sunt reale, dar parcă toate se leagă şi îmi dau seama că nu e chiar fata pe care o aşteptam.Eu am încredere în ea, dar ea nu, fosta relaţie a fost eşuată pentru ea, şi din acest motiv, părinţii îi tot interzice diferite lucruri.Cu fostul s-a dezvirginat după o lună de relaţie, iar după o lună şi jumătate, el i-a dat papucii.Adevărul este că i-am cerut să o facem, destul de insistent (nu sunt adeptul poc şi pa, ţin la relaţii lungi, dar am o pauză de circa 7 luni, şi nu ştiu cât o mai pot ţine aşa). Încă un mic detaliu : mi-a spus că are momente când are chef de mine şi cand nu are chef de nimic, automat şi de mine. întrebarea mea pentru tot circul ăsta este : cum să mă comport cu ea pentru a duce relaţia la linia de plutire, în ce fel să-i explic că dacă vom face dragoste, ne va suda relaţia, iar eu nu aş mai fi aşa exigent? Şi în ultimul rând, cum să o fac să îi stârnesc interesul mai mult de mine? Am nevoie de ajutor, TPU, vă rog, salvaţi-mă cu sfaturi!

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Poi...prima data convinge-o sa va intalniti in real, apoi sa vedeti. Daca sunteti din acelasi oras sau din apropiere va fi totul ok, insa distanta impune foarte multe lucruri.

| Isabellpink a răspuns:

Părinţii îi tot interzice diferite lucruri laughing invata te rog sa scrii! Si dupa gandeste-te cum sa faci dragoste cu iubita ta de o luna si doua saptamani si 2 ore si 45 de secunde

| kattallyynn a răspuns:

Pai dialoghiaza si tu cu ea mai des si vezi cand prezint intres atunci propune-i o intalnire in par sau o cafenea oricum un loc mai retras de ochii lumii si acolo sa incerci si uh niste glume sa o faci sa se simta mai destinsa sa fie mai degajata si atunci explica-i ca daca veti face sex relatia va deveni mai durabila, nu sunt suta la suta sigur ca v-a accepta dar v-a creste procentajul oricumwinking a si nu ii arata ca esti disperat dupa sex mai bine propune-i un pettingwinking multa bafta

| GhƩő explică:

Pink20,merci de corectare, dar cand vei scrie si tu 100 de cuvinte/minut, atunci sa ma corectezi, 2 la mana,m-am intalnit cu ea,nu asta e problema,am avut petting, si in plus de asta, are 19 ani.Acum debitati.