| boaba123 a întrebat:

Sperma poate trece de himen? Azi a fost prietena mea la mine, si mi-a facut laba dar prin pantaloni, am mai stat putin, si apoi m-am jucat eu cu pasarica ei, am bagat degetul, si mi-e frica sa nu fi atins cu degetul sperma, cand a trecut prin pantaloni

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, daca ea ti-a facut laba prin pantaloni, cum este posibil ca tu sa ai sperma pe maini?

| boaba123 explică (pentru Violleta2022):

Daca a trecut prin materialul de la pantaloni? Si m-am atins peste pantaloni? La asta ma refer

| Violleta2022 a răspuns (pentru boaba123):

Dar chiloti sub pantaloni nu ai avut?
Cum Dumnezeu te-ai dus asa murdar pe strada, pana acasa?
Sa vada toata lumea cum ai pantalonii uzi?

In orice caz, cu pantalonii, chilotii, prosopul, cearsaful si alte materiale murdare de sperma, nu se poate ramane insarcinata!

| mihai69 a răspuns:

Da, sperma trece prin himen.
Himenul nu e mijloc de contracepție.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Himenul nu poate opri sperma, deoarece este gaurit. Dar asta in cazul in care ai fi ejaculat in vagin, in fata lui. Dar daca n-ai trecut cu degetul prin himen, putin probabil sa ajunga sperma de pe deget inapoia himenului, deoarece cantitatea este prea putina ca sa curga.

| Anonima283 a răspuns:

Nu sunt șanse, dar dacă ai fi avut spermă pe deget există o mică, mică probabilitate de sarcină. Dar bineînțeles că este imptortant și în ce perioadă de ciclu menstrual se află! Sănătate!

| boaba123 explică (pentru Anonima283):

A avut pe 16, luna trecuta

| Anonima283 a răspuns (pentru boaba123):

Nu sunt sanse, stai liniștit!