De facut poti sa faci sex cand ai ciclu, numai ca e cam...scarbos.Depinde si de partenerul tau, daca e de acord cu asa ceva si ii face placere.Pentru unii baieti a face sex cand partenera e pe ciclu este mai excitant decat a face sex cand aceasta nu e pe ciclu.Si fetele, unele sunt mult mai excitate si dornice de sex sau se excita foarte repede in aceasta perioada.Toata chestia e sa va placa acest lucru si nu sa va fie scarba.aaaa.si nu uitati sa va protejati.e mai bine sa nu riscati
Se poate, dar riscul de infectie, pentru ambii parteneri e mare. De aceea trebuie urmate doua masuri obligatorii de igiena:
1. folosirea prezervativului.
2. femeia, imediat dupa incheierea actului sexual trebuie sa faca o spalatura vaginala cu o solutie slab antiseptica preparata de dinainte. In general, spalaturile vaginale sunt interzise, acesta fiind unul din putinele cazuri in care sunt indicate (pentru a preveni o infectie). Tinand cont ca spalaturile vaginale interfera cu flora naturala, nu ar trebui ca sexul la menstra urmat de spalatura sa se produca mai des de o data la 5-6 luni (pentru a permite refacerea florei).
Se poate, dar iti dai seama ca este neplacut.Doar nu poti ramane insarcinata.
In primul rand este foarte scarbos esti sigura ca partenerul tau ar accepta? si in al doilea rand este foarte fertila in acea perioada
Buna!
E foarte riscant deoarece ciclul e o scurgere de hormoni ...si cand faci sex te excitzi deci.corpul tau creeaza alti hormoni. plus ca e scrabos.iti dai seama ca ar fi tot plin de sange ...cine crezy ca este dispus ( baiat) sa intretina relatii sexsoala cu o fata cand e pe stop.e foarte scarbos. chiar si pentru ei.
Plus ca o infectie are sanse de 90% sa apara
aperioada ciclului ( normal) dureaza intre 2-10 zile... poti sa rabzi si uh...
Deci omule sex nu se face atunci cind ai ciclu, deoarece matca la femei e deschisa si poati sa ei o infectie de te ia draq...rabda sa-ti treaca cilu si apoi fa si sex! Bafta!
Nimica.doar ca nu e igienic, poti sa iei vreun microb, te sfatuiesc daca vrei sa o faci sa te protejezi tu sau prietenul tau! Ma refer la prezervative!
Eu am facut sex cand eram la menstruatie. Daca fata face dus imediat inainte de actul sexual e foarte posibil sa nu i curga aproape deloc in timpul sexului. Nu e atat de scarbos pe cat suna. Nu o sa sara sange pe pereti. Daca o femeie e pe stop nu inseamna ca brusc vaginul ei e o fantana arteziana. Nu am avut niciodata nicio problema cu niciun tip de infectie. Acum na depinde de igiena fiecaruia.
De putut se poate dar gandeste-te cat de scarbos ar fi asta daca nu mai pui in calcul si riscurile pe care vi le asumati facand sex cand partenera este pe stop. eu zc sa te mai gandesti si sa mai astepti ca sa fie totul ok
Mai nu stiu ca sa zic. sa stiti casunt idioti carora le place sa o faca cu fete care sunt pe stop. rocium eu si banuiesc ca toti te sfatuim sa nu. mai bine mai rabzi
Kitty999 întreabă:
OanaMariaG întreabă:
mirelaplamadeala întreabă: