| CaMeLya_5874 a întrebat:

Spune cum este pentru tine dragostea prin 5 cuvinte...

Răspuns Câştigător
| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a răspuns:

Este un sentiment foarte greu de definit... love struck

Te face sa crezi ca zborii de fericire :*
Nu exista un sentiment mai puternic si mai frumos decat Dragostea love struck nu poti sa stii ce este cu adevarat dragostea pana nu o simti pe pielea ta...sad

Este adevarat ca din dragoste ajungi mai mereu sa suferi dar asta ewinking dupa soare vine ploaie... niciodata nu poti fi fericit fara sa suferi

Sh prin urmare... dragostea in 5 cuvinte straight face

-> Este un sentiment ce nu o sa-l uiti niciodata! big grin

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru mine nu exista dragoste.

| monyk a răspuns:

Este cel mai frumos sentiment.

| Forevăr a răspuns:

Nu te intereseaza pe tine.

| TheUndertaker a răspuns:

Iubire+sentimente fata de altul+incredere+o iubire imansa+o caldura la sufel=DRAGOSTEA

| elenyss a răspuns:

Nu pot s-o descriu in 5 cuvinte. 1 singur: HAOS!

| RoxiBeatrice a răspuns:

Dragostea inseamna sa acepti ceea ce a fost, ceea ce este si ceea ce inca nu s-a intamplatwinkingDragostea e ca un drog al sufletului...happy

| irina_5692 a răspuns:

Un lucru care provoaca durere. Un sentiment care mai devreme s-au mai tarziu ajunge sa puna stapanire pe inima ta o miscare gresita si acest lucru iubirea, dragostea te poate trimite pe lumea cealalta, un lucru care te poate schimba care destrama rupe si te transforma in opusul a ceea ce erai astfel sterganduti iluzile si zambetul pe veci de pe chip! Dragostea nu aduce nimic bun doar dezamagiri tristete si agonie! Putine persoane ajung intr-adevar sa fie fericite si sa nu fie amagite de acest sentiment! Dar acelea sunt prea putine!

| UnBaiatFrumos a răspuns:

Cel mai frumos sentiment mie xD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simpatie exagerată unică + atracţie sexuală.

| Dumnezău a răspuns:

Chestia confundata cu simpatia accentuata

| daii a răspuns:

Iubire, fericire, incredere, intelegere si nu in ultimul rand.suferinta.

by daiiwinking

| VladVP a răspuns:

Daca dragostea cu tin`...pot sa spunn ca mai bine sa ma SINUCID...eu un ghin tare mare s
cu o fata moftoroasa ca si tin`

| CaMeLya_5874 explică:

Tu Vlad te fashi pre destept... daca nu ai inteles intrebarea eu am pus la general nu daca cu mine sau nu!

Întrebări similare