Este un sentiment foarte greu de definit...
Te face sa crezi ca zborii de fericire :*
Nu exista un sentiment mai puternic si mai frumos decat Dragostea nu poti sa stii ce este cu adevarat dragostea pana nu o simti pe pielea ta...
Este adevarat ca din dragoste ajungi mai mereu sa suferi dar asta e dupa soare vine ploaie... niciodata nu poti fi fericit fara sa suferi
Sh prin urmare... dragostea in 5 cuvinte
-> Este un sentiment ce nu o sa-l uiti niciodata!
Iubire+sentimente fata de altul+incredere+o iubire imansa+o caldura la sufel=DRAGOSTEA
Dragostea inseamna sa acepti ceea ce a fost, ceea ce este si ceea ce inca nu s-a intamplatDragostea e ca un drog al sufletului...
Un lucru care provoaca durere. Un sentiment care mai devreme s-au mai tarziu ajunge sa puna stapanire pe inima ta o miscare gresita si acest lucru iubirea, dragostea te poate trimite pe lumea cealalta, un lucru care te poate schimba care destrama rupe si te transforma in opusul a ceea ce erai astfel sterganduti iluzile si zambetul pe veci de pe chip! Dragostea nu aduce nimic bun doar dezamagiri tristete si agonie! Putine persoane ajung intr-adevar sa fie fericite si sa nu fie amagite de acest sentiment! Dar acelea sunt prea putine!
Daca dragostea cu tin`...pot sa spunn ca mai bine sa ma SINUCID...eu un ghin tare mare s
cu o fata moftoroasa ca si tin`
Tu Vlad te fashi pre destept... daca nu ai inteles intrebarea eu am pus la general nu daca cu mine sau nu!
Mutubal întreabă: