| Doηηa a întrebat:

Spuneți-mi ceva despre catolici,orice.
Sunt într-o relație cu un bărbat catolic, eu fiind ortodoxă. Poate fii vreun impediment pentru relația noastră?
Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| aisha01eu a răspuns:

Catolicii sunt ca si noi. Inclusiv la casatorie nu este nicio problema, adica nu trebuie sa treci la religia lui.

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Catolici sunt ca si noi.
Numai ca ei au alta religie dar in rest sunt oamenii ca si noi.
Pa! happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu este nici unul-in mod normal-.Dar pot exista anumite tendinte ca familia unuia sa impuna schimbarea religiei celuilalt. Daca va iubiti, nu conteaza care renunta-schimba religia.

| michelia a răspuns:

Esti abia in clasa a 9-a si pui intrebari de parca te-ai marita miine.

Ce conteaza religia intre adolescenti?
De cele mai multe ori nici nu se stie ce religie are fiecare decit daca e vreun habotnic ( ortodox, catolic, protestant, orice!)

| sensualus a răspuns:

Mda... asta depinde mentalitati perimate, de prejudecati utopice...dar in genere se poate dezvlolta o relatie interesanta si speciala chiar daca controversa religiei nu intervine. trupul o ia de multe ori inaintea sufletului, esential e sa va doriti daca va placeti fara sa compromiteti credinta personala.

| romeo007 a răspuns:

Depinde de ce fel de catolic ai dat. daca e din ala care isi doarme noptile prin club, cultul nu conteaza deloc... daca e baiat care duminica de duminica e la biserica iar tu nu mergi decat de paste si de craciun parintii lui se vor uita mai ciudat la tine putin daca nu esti cu biserica dar daca esti cu multe calitati, si demonstrezi respect si fidelitate, cultul nu mai conteza ...cultul nu conteaza cand apare iubire intre persoane