Pai mie imi placea enorm de mult de um baiat si vorbeam cu el in fiecare seara si el a plecat la tara,el stia ca imi placea enorm de mult de el si stia va tin mult la el,in timpul cat a fost plecat la tara un alt baiat a intrat pe mine si mi-a dat nr lui de telefon,apoi cel de care imi placea mie mult a venit de la tara si intamplator ne-am intalnit si ne-am oprit unul in fata celuilalt iar eu voiam sa ii sar in brate,dar el si-a intors capul si a plecat si atunci de nervi l-am chemat afara pe celalat baiat si ne-am plimbat, la un moment dat m-a luat de mana si tot ne plimbam apoi ne-am oprit ca mai eram cu niste prieteni si eu m-a rezemat de un gard si atunci a venit el in fata mea si stateam imbratisati pana cand de odata m-a sarutat si eu atunci ma speriasem si i-am facut semn unei fete care era cu noi si ea m-a scos de acolo si am ocolit tot orasul, apoi am mers pe un deal si dupa iar am ocolit orasul ca sa ajung acasa si sa nu ma intalnesc cu asa zisul meu iubit si dupa m-a sunat seara si am vorbit pana tarziu si tot vorbeam mereu la telefon apoi am iesit cu bicicletele afara iar eu voiam sa ma despart de el pentru ca inca tineam la celalt dar prietena mea m-a convins sa nu o fac si eram intr-un parc s mi-a dedicat o melodie si eram doar noi doi si stateam pe o banca si eu stateam cu capul pe el, apoi tot asa in fiecare zi mergeam in pac la locul nostru si stateam acolo, pana cand eu nu am mai vrut sa fiu cu el si i-am spus asta si atunci am aflat ce caracter avea.....chestia asta s-a intamplat cand aveam 14 ani
Pai:
In clasa a 6-a mi-a placut de un baiat dar el ma ignora. Apoi cel m.ai popular baiat din scoala tot se dade.a la mine si l.a inceput il uram dar pana la urma a inceput sa imi placa de el dar el state-a cu colega mea de clasa si in acelasi timp se dadea si la mine.Dar ea a aflat si s-a despartit de el.Atunci el ca sa o faca geloasa si sa se impace cu el s-a cuplat cu mine dar dupa o saptamana s-a despartit de mine si s-a impacat cu ea iar apoi eu am inceput sa il urasc.In sfarsit iar s-au despartit si iar incepuse sa se de-a la mine iar eu ca sa ma razbun m.am cuplat cu cel mai bun prieten al lui iar el a facut la fel cu prietena mea ce.a mai buna in sfarsit incepusem sa ne intalnim toti patru dar eu pana la urma nu am mai rezistat si i-am spus acelui baiat adevarul si ne.am despartit a trecut vara a inceput a 7-a iar acum 3 saptamani cel de care mi-a placut de la inceput si ma ignora a inceput sa ma placa si pana la urma ne.am cuplat.Da si acum stau cu el.Tot ce-am spus s.a intamplat anul trecut si ultima parte acum o saptamana
Pai aveam 14 ani, asta era anul trecut.El m-a bagat in seama pe facebook, am vb, ne-am cunoscut. Apoi un timp nu am mai vb. Dupa cateva luni(prin noiembrie) am inceput sa vb iar si mi-a zis ca vrea sa fim impreuna.Eu l-am refuzat pentru ca nu mai avusedm nicio relatie.L-am refuzat inca o data, iar peste 2 zile i-am spus ca-i dau o sansa(14decembrie 2014). Primul sarut l-am in 16 decembrie 2014 cu el.Acum inca suntem impreuna.Eu am fac 16 si el face 18.Este primul neu iubit si avem aproape un an impreuna
ʅαɾყʂα întreabă: