| adrianajollie a întrebat:

Spune`ti`mi si mie cateva carti frumoase ori drame, de dragoste, dar nu SFbatting eyelashes daca se poate sa fie cu si despre adolescenti sau... stiu eu...

4 răspunsuri:
| lime_3980 a răspuns:

... ai putea sa incerci La un ceai cu tipele de sambata
e vorba despre niste liceeni plecati in tabara de sarbatori

| heroforyou a răspuns:

Intrebari despre carti in rubrica "dragoste si sex"?
iti recomand Orasul si cainii-Mario Vargas Lossa
e o carte pe care o am la sufletlaughingserios
e cu adolescenti si oameni maribig grin e superr
daca reusesti sa o citesti macar pe asta sa ma anunti. ok? imi trm un mesaj
lectura frumoasa
cartea o gasesti la bibloteca sigur
papa

| o02i a răspuns:

Ai putea sa incerci Mihail Drumes "Invitatie la vals" /"O scrisoare de dragoste" sau "Elevul Dima dintr-a 7a"". E scriitorul meu preferat si sunt sigura ca o sa ii adori cartile:X. E dragoste, adolescenta, iubire si totul e foarte captivantwinking. Prietena mea mi-a recomandat o carte de acelasi autor si am ajuns sa ii citesc toata colectiabatting eyelashes. Hotararea finala e numai a ta:*. pusi:*

| tristetea a răspuns:

In sfarsi cineva interesat de carti.imi pare rau ca nu-ti plac sefeurile, dar daca totusi te razgandesti iti recomand povestea unei adolescente ca se indragosteste de un elf, iar elful de ea. ei trec prin multe peripetii. din aceasta carte vei intelege multe.imi retrag cuvintele din volumele acestea pentru ca au aparut doar 6 dar se preconizeaza 10.cartea se numeste Tara Duncan si este scrisa de o printesa al carui nume nu-mi trece prin minte. o poti comanda de pe siteul corint junior.