| elenababy a întrebat:

Spuneti fostului/fostei careia nu i-ati spus ca relatia voastra e terminata atunci cand va cauta pe langa ca sunteti cu noul/noua prieten/a si sa nu va mai caute si de cand sunteti cu el/ea fara sa fiti intrebat? Stiu ca e o intrebare ciudata big grin

8 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Wow ce incurcatura! Fii mai explicita! Adica nu i-ai spus ca relatia e terminata atunci de ce ii zici fost? E ceva tip cocubinaj? Si cu el si cu altul care el ce stie? M-ai aburit complet!laughing

| elenababy explică (pentru superdorex):

Prietena mea 27ani a fost cu un tip 35ani, ultima oara cand au vorbit acum doua spatamni el i-a spus ca vor vorbi si ca e suparat pe ea. Ea l-a cautat si aseara el i-a spus sa nu-l mai caute ca e cu cea noua, apoi ea l-a facut las si snesimtit iar el i-a spus de cand a cunoscut-o pe cea noua adica acum doua zile...Si a continuat sa-i raspunda la sms-uri desi era cu ea se pare. Dubios, nu?

| superdorex a răspuns (pentru elenababy):

Spune-i prietenei tale ca tipul nu o merita daca asa i-a raspuns! E clar ca faceau haz amandoi pe seama ei! Ce bastard a putut fi! Cred ca e cu tipa aceasta de mult mai mult timp, dar asta e viata! Prietena ta merita mult mai mult de la viata decat un imprastiat ca acesta care nu stie ce vrea! Asa ca viata merge mai departe, sa nu priveasca in urma si va apare si barbatul care sa o iubeasca si sa o aprecieze asa cum merita! multa bafta!

A avut o relatie cu el in urma cu 3 luni timp de o luna si apoi el era suparat pe ea si n-au vorbit, ea si-a facut un cont pe un link de dating unde s-au cunoscut si el s-a prins si a intrebat-o si ea n-a recunoscut dar a doua zi i-a spus ca e ea, e a vroia sa vada daca lui ii va face placere sa-l caute cineva din trecut. El i-a spus ca vor vorbi cand ii trece supararea si ea nu mai face asa ceva si timp de doua saptamani ea i-a dat mesaje si el nimic si aseara el i-a raspuns. Suntem mirate ca totusi cu prietena langa tine raspunzi la mesaje si dai explicatii cum ca nu ti-ai batut joc si ca a contat pentru tine relatia. Saraca sufera ca a fost primul iubit adevarat si se simte ca o proasta, stie ca agresit dar parca nu merita chiar asa ceva.

In nici un caz, uite ca a dat peste un bastard cu inima de piatra, sper sa reuseasca sa treaca peste acest episod trist al vietii ei!

Si eu sper, dar e cu moralul la pamant, oricum nivelul de incredere in ea era scazut si n-as vrea sa intre intr-o depresie...Stie ca a gresit neavand incredere in el si ca a mintit si el lucrurile astea nu le iarta, desi spunea ca sentimentele conteaza acum nu poate trece peste minciuna -minciuna constand din cuvinte, deci vorbe in vant.

De aceea exista prietenii nu? Ai te rog grija de ea, plimbati-va, distrage-i atentia sa nu se mai gandeasca si fa-o sa inteleaga ca mai sunt baieti in lumea asta cu suflet nu ca acesta care nu a stiut sa o aprecieze!

Da, eu incerc dar nu vrea sa iasa, am vorbit astazi cu ea de exemplu cateva ore la telefon si are stari cand e bine cand e rau, se gandeste ca e o proasta si ca s-a injosit prea mult dar apoi ca e puternica si va trece peste dar gandurile rele o acapareaza.