Baietii fecioara sunt foarte "bagaciosi", le place sa intre in vorba, nu le place sa fie dati la o parte, le place sa fie sufletul petrecerii, sa complimenteze orice fata le iese in cale, sau pe scurt - plini de ei.
Eu sunt scorpie, si imi place de un baiat fecioara si de aceea mi-a luat ochii intrebarea
Eu cred ca ar merge daca fata inghite gelozia si o da afara pe cealalta parte. S-ar putea sa iasa scantei la un moment dat, insa amandoi trebuie sa comunice foarte mult ca sa inteleaga.
Cat despre fata scorpion - foarte senzuale, spun lucrurilor pe nume, le place aventura, si de obicei afiseaza o fata in lume, langa oameni in care nu prea are incredere, si o alta fata cand sunt cu prieteni. Se zice ca daca un scorpion iti spune ca esti bun la ceva, sa-l crezi, dar asta nu am cum sa demonstrez
Sper ca te-am ajutat!
Difera de la fata la fata si de la baiat la baiat.
Sunt fata scorpion si da, intre-adevar am fost cu un baiat fecioara. Pot spune ca a fost ceva stupid si o sa fie si de-acum pe viitor o relatie prosteasca. In realitate da, cum a spus si KissStarDee era plin de el, dar cu mine nu era, facea niste glume de prost gust si nici nu eram impreuna de o ora ca m-a luat cu "iubita". Mi se parea mai mult un copil, de-aia nici nu am continuat relatia. Pot spune ca intre noi nu ar fi mers, pentru ca eu fiind scorpion si sunt diferita, adica nu sunt genul de fata cuminte, sunt putin mai agresiva si chestii de-astea, iar el in relatie statea si tacea din gura. Ceea ce pe mine ma scoate din minti! Acum... tu nu trebuie sa te iei dupa ceea ce am spus eu, asta a fost relatie mea, nu inseamna ca asa o sa fie si a ta.
Hey eu sunt o fata fecioara dar crede-ma ca am o ruda baiat fecioara si sunt plini de ei, numai ei au dreptate, nimeni sa nu ii contrazica, ei sunt cei mai buni, mincinosi nu sunt absolut deloc, rar mai mint dar cu un motiv bine intemeiat, acum depinde si de educatia primita cat despre fetele scorpion(am o ruda fata scorpion)si sunt sefe, fac pe sefele si trebuie ascultate, eu una nu cred ca o fata care face pe sefa si un baiat care crede ca numai el are dreptate se poate lega o relatie, ca se vor intalni mereu obstacole in acea relatie, acum depinde si de dragostea dintre acele persoane si cat de mult se iubesc, nu conteaza ce zodie sunt daca exista atractie atunci e bine sa inceapa o relatie bazata pe incredere, fidelitate si iubire astea ar trebui sa existe intr-o relatie ca sa functioneze!
Na ca nu este asa, am doi prieteni buni care sunt in cele doua zodii adica el fecioara si ea scorpion, de cind i-am cunoscut (5 ani) nu stiu sa se fi certat vreodata, se inteleg foarte bine, mi-au spus ca de cind s-au cunoscut viata lor s-a schimbat cu totul, au intrat in afaceri cu textile si acum vreau sa spun ca multi dintre prietenii vechi nu le mai calca pragul, nu din cauza lor ca vezi doamne s-au ajuns si nu mai baga lumea in seama, dimpotriva au ajutat pe multi si dintre prieteni, daca te bazezi pe zodie sau pe superstitii o iei razna si pa target, am citit despre fecioare ca sunt foarte meticuloase, iubitoare si multe de bine asa si despre scorpioni dar degeaba ai in traista daca nu ai si in caciula
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: