Aceleasi probleme le am si eu las-o in pace e proasta si te va trage in jos.Stai calm exista una si pentru tine si daca se uita la asa un retardat e clar ca nu prea ai ce discuta cu ea.Cel mai probabil ea o sa ajunga mai rau ca ala.
Lumea a innebunit de mult, asadar si fata. Ai mare grija, iti doresc multa sanatate!
Daca fata place pe un asa baiat e clar ca nu te merita, cauta alta fata, una normal, lasa ca vede ea ce bine o sa-i fie cu ala il viziteaza la puscarie
Tipic adolescentelor care vad pe facebook diferite pagini poze gen "golanul si micuta lui" bleah, acum pun si in aplicare faza.si na fata aia l-a vazut pe asta ca i asa i s-a pus pata ca va crede ca totul i roz defapt.mai bine da-i pace fetei ca i doar o visatoare proasta
De ce il place? Cauta golanul ala care e cunoscut pentru vicii, spargeri, etc. Tipu periculos.Asa au ajuns oamenii in ziua de azi. Apreciaza ce e rau, nu bun. Fata aia nu te merita.Cauta-ti alta. Bafta
Tu incearca sa ii mai deschizi ochii dar fara sa il faci pe el sa arate prost.Adica nu-i purta pica.Tu ai grija de tine si incearca sa o ''cuceresti'' cu ceea ce ai si esti cu adevarat. Vorbeste-i sincer si din inima. Dacanu vrea...asta e, inseamna ca nu te merita.Stiu ca nu iti place sa auzi dar dragoste cu forta nu se poate. Oricum daca ii spui sincer ca o placi si ii vorbesti cu trebuie o sa ai o surpriza placuta.Bafta
Eu in locul tau nici n-as mai incerca... las-o balta cu fata asta, n-are rost, gaseste-ti una de nasul tau
Gusturile difera de la om la om
si naiba trebuie sa il placă si pe el cineva
Si fata e o cauza pierduta daca nu se uita la tine dupa cum ai zis ca arati
Dau doar esti putin narcisist
Oricum baga next asta e adio cu ea
Nu ea e problema, tu esti! E singura femeie? In viata vei da de multe refuzuri, toti dau, doar daca nu esti David, el nu e refuzat! ) Nu poti sa fii conectat cu toate persoanele, unor fete le plac blonzii, altora piticii, chiar si prostii! nu conteaza un NU, doua refuzuri 3 4 cine mai le tine socoteala. fi tu insuti, sunt 2 tipuri de persoane, cele care te plac asa cum esti si restul' tu decizi cui ii dai importanta!
Alta fata nu mai e pe lume? Daca ei ii place de baiatul acela care dupa descriere e... las-o in pace! Gaseste o fata cu care sa te intelegi, ps lumea a innebunit de mult!
Bro ai uitat ca intr-o padure se gasesc si "uscaturi"?, acum sa trecem la subiect : Nu toate fetele pe care le intalnesti vor fi atrase de tine, daca fata nu este atrasa de tine ce poti face? Poti sa iti vezi de viata ta. Acum, invatatura nu mai reprezinta un criteriu de selectie in momentul in care o fata isi cauta un prieten ( Suntem in 2014, nu in 1950 ). Daca nu o poti uita mai am o idee de tampit deci mai bine ma abtin