anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi ce se intampla si ce sa fac! Prietena mea nu imi mai raspunde la mesaje, ea fiind conectata pe facebook si in timp ce ii trmit mesaje ea isi pune poza de coperta cu altu!? Ce *** sa fac?

18 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Iti spune ca are pe altul mai ciocoflendere, asa rau esti cu capul? Sa-ti iei o capra si nu vei mai avea batai de cap, femeile sunt o problema grea pentru tine.

| darrio2007 a răspuns:

Las-o in pace.Chiar nu vezi ca te ia de fraier?

| corbulalbrosu a răspuns:

Te-a "tradus" vorba lu' conu Iancu. (O scrisoare pierduta) Asta e viata, doar n-o sa te apuci sa-ti dai cu tesla-n c***e. laughing

| floresdemayo a răspuns (pentru corbulalbrosu):

În "D'ale carnavalului"... happy

| corbulalbrosu a răspuns (pentru floresdemayo):

Scuze,m-ai prins thumbs up

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"... în timp ce îi trimit mesaje, ea își pune poza de copertă cu altul!"
Mda, își alege bine momentul, fiindcă știe sigur, că ești ON! : ))
Dar tu cu ce ai necăjit-o? Poate vrea să te facă doar gelos.
Dacă simți că e nepăsătoare, iar intențiile ei sunt altele, atunci, fă ce face ea. Afișează-te și tu, lângă o alta, sexy și rea.

| RobertMoon a răspuns:

Voi sunteti iubiti doar pe Facebook? De ce nu o suni sa vorbești cu ea?

| Lawliet14 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=zQX2nWuWoH4

Ce sa faci? Sa mergi la ea, cu un buchet de flori, sa-i faci surprize, cadouri, etc, sa ii spui cat de mult o iubesti, sa o imbratisezi si sa o saruti! Dar tu nu faci nimic fizic. Iti place sau nu-ti place? De ce esti atat de pasiv? Nu e rusine daca iubesti!

| Lawliet14 a răspuns:

Sau sa o suni prima data, si daca te respinge, fa toate astea fata in fata! O s-o impresionezi si o vei misca. Acum depinde, poate te-ai purtat urat cu ea si ea nu te mai iubeste, sau te mai iubeste putin dar nu mai vrea sa fie cu tine pentru ca a gasit unul care o iubeste foarte mult si o respecta. Tu stii, daca consideri ca n-ai gresit cu nimic, fa ce ti-am zis!

| Mussette a răspuns:

Esti sigur ca mai e prietena ta? Ar trebui sa te obisnuiesti sa nu mai olosesti expresia "prietena mea".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uit-o.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deconecteaza-te de la facebook si uita de ea

| SomeRomanianGuy a răspuns:

Sa accepti ca nu mai e a ta?

Sau, eventual, sa cauti pusca aia de vanatoare a lu' bunicu'tu happy

| ijuuuuuuu a răspuns:

Ce să faci? Blochează acea fată. Las-o cu băiatul acela. Iar tu trăiește-ți viața. E frumoasă!

| RaisaPretty a răspuns:

Sa iti gasesti o noua iubita

| sile44 a răspuns:

Aratei ca nu iti pasa ca altfel o sai dai satisfactie arata-i ca poti merge mai departe usor, si o sa regrete

| RIze1KDE1LuNA a răspuns (pentru sile44):

Arata'i ca sti sa scrii corect!

| SomeRomanianGuy a răspuns (pentru RIze1KDE1LuNA):

Hmm...