| Secretkkk a întrebat:

Spuneti-mi cele mai haioase glume! Va rog frumos!

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Sotul pleaca la mare in concediu, urmand ca sotia sa ajunga si ea peste cateva zile. Ajuns la hotel, seara ii scrie sotiei sale un e-mail, dar scrie gresit adresa si mesajul ajunge la vaduva unui preot care decedase cu o zi inainte. Aceasta, dupa ce parcurge speriata e-mailul, scoate un urlet si lesina. Vrand sa afle ce a putut provoca lesinul, rudele se uita si ele pe monitorul calculatorului: "Draga mea sotie, am ajuns cu bine si tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P.S.: Vai, daca ai sti ce cald e aici!"

6 răspunsuri:
| AllenTJ a răspuns:

Dai pe google, Chuck Norris

| DoomNEzeu a răspuns:

Cica asta e la dragoste si sex...hee hee

bine hai ca iti spun

Un sot si o sotie urcau scarile blocului, la care sotul ii spune sotiei:
-Vai, draga ai un fund mare cat o masina de spalat! Femeia nu spune nimic…Vine seara, barbatul are chef de sex, la care sotia ii spune:
-Eu nu dau drumul la masina de spalat pentru o carpa, mai bine spal-o de mana!

Trei betivi stateau de vorba la o masa:
-Cand ma duc acasa imi bat nevasta si copiii!
Al doilea betiv:
-Eu cand ma duc acasa imi bat tot cartierul!
Al treilea zice:
Eu cand ma duc acasa bat pe la toate usile!

| M4RK a răspuns:

Un trib de canibali prinde un rus, un german si un roman. Seful da ordinele:

-Pe rus il facem la protap, pe german il facem ciorba de burta iar pe roman? ciorba de oase.

Dupa un timp merge in control si este multumit: rusul e rumenit, ciorba de burta reusita, dar cand ajunge la roman vede ca doi canibali tineau capul romanului afara. Revoltat tipa la ei sa-l lase in oala ca el da gustul. Acestia replica: Da, dar daca il lasam mananca toti cartofii de pe fund!

| pavel17 a răspuns:

Iti voi spune un banc in care mam si speriat dar am si ras.

Doua schelete jucau carti intr-un beci, dar in fiecare noapte vine un betiv si tot canta prostii de genu "frunza verde magheran, mo facut mama spartan, maiiiii!"si le strica jocu.Si vine seful scheltelor si le spune:
-Trebuie sa-l gonim pe betivul asta de aici sa ne lase sa ne odihnim in pace! Va trebui sal speriem.primul schelet sa ascuns dupa colt ca atunci cand va veni betivul sa sara in fata lui si sal sperie si daca nu se va speria al doilea schelet ii va da o tigare si un fos si cand va vedea ca este schelet, se va speria si va muri.
Vine betivul cantand "Foaie verde de marar, am o puta de magarlaughing"si cand ajunge la colt se opreste din cantat ca aude ceva dupa colt, dar nu a stiut ca este un schelet dupa. Dar in loc sa sara scheletu sal sperie pe betiv a sarit betivul si la speriat el pe scheletlaughing, iar al doilea i-a dat o tigara iar betivul a spus:
-Multumesc, dar imi poti da si un foc? i-a dat si un foc dar cand l-a vazut ca are numai oase a spus:
-Mai lasate de fumat, nu vezi in ce hal arati?
laughing dar faza faina a fost cand am auzit bancul domnul profesor ma speriat si pe mine cand a spus bau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seful politiei isi trimite doi subalterni barbati ca sa prinda niste homosexuali care hoinareau prin parc. Ei s-au dus in misiune si dupa cateva ore seful se duce sa vada cum decurge treaba si ii vede pe amandoi dezbracati. El ii intreaba de ce s-au dezbracat in pielea goala, iar ei spun ca pregatesc capcane pentru homosexuali.

| costin_6617 a răspuns:

Nu poti sa cauti pe google niste bancuri? iti este cam lene sa scrii, nu-i asa?