Primul meu sarut..La 14 ani.in fata unei chestii,nu am mai fost de mult prin zona aia si nu stiu ce e de fapt..Pai a fost pe neasteptate chiar daca ma asteptam cam in ziua aia sa se intample nu ma asteptam sa fie chiar atunci.La inceput am avut emotsii adica inainte de acel moment,dar dupa ce m-am intalnit cu tipu' cu care eram nu mai aveam nici un stres.Si nici atunci cand m-am sarutat nu mai aveam nici o problema.Plus de asta exact in seara aia tipu' cu care eram i-a spus prietenului meu cel mai bun,care prin coincidentsa era si prietenul meu cel mai bun [i-am cunoscut in acelasi timp si ne-am intseles bine],ca dintre toate fetele cu care a fost [si aici vine bomba,chestie neasteptata] eu l-am sarutat cel mai bine.
Amalia draga, toate saruturile sunt diferite. asa cum toti oamenii sunt diferiti. nu e ceva neobisnuit sa fii dezamagita de primul sarut, se intampla des. abia va stiti, el nu stie, tu nu stii sau unuia nu ii place si asa mai departe.
e vorba de o chimie speciala, sarutul pasional se vede de prima data. de fapt la mine s-a sfarsit in mai multe saruturi. detaliat:
am intalnit multe fete care au fost dezamagite de primul sarut al prietenilor lor, fie baga limba prea mult, fie avea buze prea subtiri, fie saliva mult si asa mai departe. daca exista un sentiment, va veti invata unul pe altul ce e sarutul. nu iese din prima, cum si sexul din prima poate fi un esec lamentabil. nu e o regula, dar daca nu te saruta bine si nici nu vrea sa iti asculte dorintele, va fi la fel si in pat. o dezamagire.
Pai atunci cand m-am sarutat prima data cred ca eram atat de emotionata, incat aveam ditamai nodul in stomac. si desigur ca eram foarte rosie la fata ( pentru ca atunci credeam ca un sarut nu este ceva foarte obisnuit si incercam sa evit subiectul cand vorbeam cu iubitul meu... o mare prostie pentru ca pana la urma tot s-a intamplat si a fost chiar placut ). primul sarut se zice ca nu-l uiti niciodata ( si asa si este ) tocmai din cauza faptului ca este ceva mai special. primul meu sarut a fost intr-o zi de toamna aproape de ziua mea ( in septembrie ). imi amintesc ca afara ploua iar eu si iubitul meu incercam sa ajungem cat mai repede acasa cand m-a luat de mana si s-a oprit instantaneu. m-am oprit si eu ca na doar nu-l lasam acolo singur. si atunci s-a intamplat; foarte brusc, parca numai atunci pe ploaia aia puteam sa ne sarutam si alta data nu se putea; atunci cred ca ceea ce gandeam era un soi de confuzie, emotie, nerabdare si un oarecare sentiment de placere. adica vreau sa spun ca in mintea mea era ceva de genu' : " vai, m-a sarutat, m-a sarutat " si " nu credeam c-o sa fie asa de cald si placut". apoi ne-am privit cam un minut, el mi-a zambit si ne-am plimbat in drum spre casa ( in loc sa alergam pentru ca inca ploua, dar ce sa faci, gandire pe moment ). mie mi s-a parut c-a fost ca-n filme. pacat ca ne-am despartit; insa am ramas foarte, foarte buni prieteni ( pentru ca n-a fost o despartire din vreo cearta sau ceva, insa s-au certat parintii si nu ne-au mai lasat nici pe noi sa ne vedem - insa am trecut peste asta si am ramas cei mai buni prieteni... dar ma rog asta-i alta poveste ).
Primuul kissuletz... a fost in iulie anul acesta mai exact pe 29 nu pot sa uit ziua aceea. Eram la la bobocii unei fete[pregatire pentru nunta, confetii din alea pentru brad]si tot stateam pe afara.Nu prea aveam curaj sa vorbim unul cu celalalt. Mi-a cerut telefonul si mi-a scris in ciorna ''vine dupa colt, pe bancuta''.
Presimteam ca o sa se intample ceva ciudat.Cand am ajuns la locul cu pricina a inceput sa-mi spuna ca tine la mine enorm. M-a tinut strans in brate si mi-a promis ca asa o sa fim mereu.Surprizaaa! Dupa cateva zile baiatul a plecat la oras[el fiind la bunici]. Nu a mai dat nici un semn pana acum cateva zile cand a venit din nou la tara. A fost primul meu prieten, singurul baiat la care am tinut cu adevarat si la care inca tin! Si acum suntem impreuna![se poate spune si asa]. E ceva frumos, un sentiment curat al copilariei.
eu 14 el 17
totusi e de apreciat ca m-a asteptat un an de zile.Eu nu voiam in nici un fel sa ma sarute.Pana la urma a reusit! A fost minunat
Offff! amintiri!
Te puup.
Geo.
Exact cum spune Mii doar ca eu am sarit pe el nu invers si nu vorbea singur
Am fost super... E cel mai tare lucru! Cand el a apropiat buzele lui de ale tale! Ia imagineaza-ti! e ca in videoclipul dan balan - justify sex. apropo, sa il incerci daca vrei! til recomand!
Hmmm.sa vedem.deci.eu vorbeam si vorbeam(singur se pare) pana cand ea a sarit pe mine si SPUUUFFF... apoi a fost liniste cateva secunde. apoi eu zic hotarat si vesel 'HAI LA SCOALA'!))))
anonim_4396 întreabă: