Off :in primul rand cati ani ai?
on : Adica nu prea este ce sa detaliezi, adica invarti limba prin gura si cam atat, daca are buzele mai mari poti sa le si musti
Pai a fost ceva frumos.recunosc nu stiam sa sarut si-mi tremura corpul dar el a stiut cum sa se comp c mine si mi-au trecut emotiile.asa o sa fie si la u daca nu ai sarutat niciodata.
Aveam 13 ani; eram in vacanta la tara, era noapte si stateam pe o banca cu un tip iar eu ma uitam in alta parte, el mi-a intors usor dar in acelasi timp, subit capul in timp ce mi-a zis "ia vino putin" si m-a sarutat. Tin minte ca avea gust de Fanta! Mi-a placut. Nu am avut emotii pentru ca a fost foarte rapid si nu am avut timp sa realizez, ma simteam prost pentru. ca nu stiam ce sa fac, dar m-am descurcat; sarutul nu e ceva ce se invata, ci vine de la sine. Faci ce simti pe moment, nu trebuie sa te stresezi.
A fost naspa pentru mine ca tipul nu ma atragea deloc dar aveam deja 16 ani si habar n-aveam sa sarut. a 2-a zi l-am expediat, nu vroiam sa il fac sa sufere ca deja era cam indragostit!
Deci, fa pasul asta cu cineva la care tii!
Atunci aveam 10 ani era noapte si stateam pe banca cu un tip(socant fiind de 14 ani)care mi-a luat pantoful din picior si mi-a spus ca daca nu ii dau un pupic nu mi-l mai da inapoi. Eu nu am vrut sa il pup asa ca el m-a luat in brate si m-a sarutat(nu pe oraz ci pe buze)
Si de atunci a inceut sa imi placa de el...
Primul sarut a fost la 14 ani. E o amintire nemaipomenita ma intalnisem cu primul meu prieten a venit la mine mi-a cerut sa il sarut (el crezand ca stiu bineinteles)iar eu prima data l-am pupat p obraz din reflex
apoi s-a apropiat el si din greseala l-am muscat d limutza pentru ca mi-se parea ceva ciudat. a fost o experienta de neuitat.
anonim_4396 întreabă: