Cum am aflat ca ma place primul prieten. pay funny.statea la mine pe strada...treceam zilnic pe langa el toata vacanta .se utia dupa mine...la sfarsitul verii a aflat ca il plac de la un prieten comun.A vrut sa facem cunostinta,a facut rost de id-ul meu am vorbit,i-a zis unei prietene ca ii place de mine si ne-am combinat.
Primul sarut din viata mea a fost unul banal, la caterinca,nu cu iubitul .
Cel mai romantic moment. Faza era ca nu eram intr-o relatie,a fost cu primul iubit, nu mai eram impreuna dar am ramas prieteni foarte buni, si acum suntem.Vara asta am stat afara doar eu cu el de la 11 pana la 1. A fost o seara speciala, eu cu el in spatele blocului ne uitam la stele
Buna LiviuAlan.
Pai,a venit dintr-o data la mine, mi-a zis : ''Buna. Sa stii ca de la un timp mi se pari foarte simpatica si imi place de tine ''
Si de atunci i-am spus si eu ca il plac.
Dupa aceea m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el .
Si am zis da.
Iar dupa aceea, a avut loc o intalnire si acolo ne-am sarutat.
Pa-pa.
Pai, am aflat ca ma place cand m-a intrebat daca vrea sa ne pupam ca in filme, eu nestiind ce e aia, si am zis ok.
apoi m-a umplut de bale, romantic, nu-i asa?
p.s. aveam 6 ani
Pai... cum am aflat? m-a sarutat asa pasionaaaal de tot ( ma refer la persoana pe care o iubesc momentan si nu la primul prieten ), cel mai romantic moment : eu, el in pat el ma saruta peeeeeste tot si-mi spune cele mai dulci cuvinte... are niste buzeeee :X:X il ador si. primul sarut: la o petrecere in fata tuturor
Cel mai romantic moment: Eram la inceputul relatiei, la un concert, seara, pe o banca, in parc. Ma tinea in brate, ma saruta, ne uitam impreuna la stele...
larascumpik întreabă:
pinky_9280 întreabă:
theROOcKsTArr întreabă: