Buna, pai daca cu prietena lui e asa, adica vrea sa scape de ea, se poate ca si cu tine sa ajunga sa faca asta si nu cred ca ti-ai dori...ca sa schimbi un vagabond ai multa munca... e foarte greu, ai nevoie de multa rabdare si trebuie sa il faci sa te iubeasca mult ca altfel nu se poate... ori te iubeste si asa se va schimba, dar daca nu il faci sa te iubeasca, isi va bate joc de tine si sigur va mai fi si cu altele pe langa tine, gandeste-te bine daca vrei sa iti asumi riscul de a suferi iar...
Mai intai gandeste-te bine daca vrei sa ai langa tine un astfel de baiat. Apoi ia in considerare ca atunci cand vrei sa termini cu cineva o faci..."a scapa".este folosit cand vrei doar sa ai si alte variante dar fata de acasa sa fie aceeasi. Sa zicem ca vei fi cu el, te multumesti cu asta stiind ca nu vei fi singura si va spune la fel de tine.ca nu poate sa "scape"? De schimbat... un om nu se schimba, doar ajunge intr-un punct in care se satura de jocuri si vrea ceva stabil.sau nici in punctul ala nu ajunge. tu nu ai de unde sa stii ce e intre ei. sunt sanse ca intr-o zi sa fi tu in locul fetei respective.
Bine...ai dreptate!
A-mi spui si mie cum s-a trimet mersi. private? te rog...
Scriu mersi. dau trimite si a-mi vine confirmare k trebuie sa-mi confirm adresa de mail, dar nu stiu unde trebuie confirmata...
Cand trebui sa-mi apara si ce? problema e k nu am trimes niciodata!
Daca vrei s-a sti ce mai antrebat, citeste antrebarile mele...nu sunt multe.
pa
George0197 întreabă: