Nu ii raspunde la mesaje, la telefon... daca te intreaba "ce faci?" spune-i pur si simplu "bine" fara vreun "tu?" la sfarsit. Incearca sa iesi cu prietenii/prietenele si sa-ti ocupi timpul cu altfel de lucruri, lasa-te deschisa catre noi relatii, prietenii, nu-ti pune statusuri care sa te dea de gol sau mesaje triste pe wall...
Ai grija la fiecare gest al tau si vezi ce se intampla.
Nu-i pune intrebari, doar raspunde-i la ele ca sa nu pari nesimtita sau ingamfata...
Cu indiferenta omori prostul!
Fi indiferenta, chiar daca tu suferi nu.i mai arata si lui.Transforma.ti slabiciunea in putere.Tie chiar iti place ca cineva sa isi bata joc de tine sau sa ii fie mila de tine si de sentimentele tale.Sunt alti baieti care mor dupa oasele tale si ar da mult ca sa te trateze ca pe o printesa.Fi mai tare si nu mai suferii pentru toate "prostiile".In viata vei intampina multe greutati asa ca procura sa iti faci viata mai frumoasa, mai fericita.Succes si sa fi fericita!
Cel mai ușor mod de a arată că nu îți pasă e să-l ignori. Nu pune statusuri/melodii triste sau altceva, pentru că îi arăți că încă te gândești la el și riști să râdă de tine.
Simplu iti gasesti pe altcineva! Sau poti sa ii spui in fata tot ce ai de spus il faci de rahat in fata la prietenilor lui.Iti pui si tu status la mes/facebook ca esti fericita ca ai scapat de un dobitoc, iesi in club cu fetele, te distrezi da-l in masa si nu mai fi trista viata e frumoasa! Succes!
Va multumesc mult:* intr-adevar m-ati ajutat foarte mult, sfaturile voastre m-au ajutat foarte mult si m-au pus pe ganduri... cu siguranta de acum incolo nu o sa ii mai permit chestiile care i le-am permis pana acum si desi o sa imi fie foarte greu o sa ii arat ca nu imi pasa. pentru ca presupun ca daca lui i-ar pasa un pic ar veni la mine si ar fi altfel lucrurile...