Pe masina de spalat cand stoarce pe masa,chiuveta,birou, masina, dar cel mai frumos ramane in pat
Locuri bune? Publice? Daca publice incearca in toaletele supermarketurilor, parcuri.cimitire
Pe balcon, pe masa, in cada, pe scaun, in masina, pe masina,pe canapea,in baie(intr-un pub cv), in padure, in lift, in parcare!
Pe bancile scolii,in masina in timp ce el conduce tu te joci cu **** lui,in cada,pe capota,in portbagaj, in cabina de proba la magazin, etc. funda?
In boscheti, in popusoi...eram intr-o zi de vara la bunici si am pus ochii pe una.da nu avem unde sa ma duc sa o ***.asa ca am intrat intr-un lan de porunb...si cred ca am rupt jumate din ei cu aia
Depinde.se pare ca vrei sa-ti condimentezi relatia.Sunt unii carora le place sub tensiune.cum ar fi in parc.sau la geam si vecinii sunt vis-a-vis. in masina e demodat.dar Merge pe capota, merge pe mesele detennis de masa din parcuri, pe banci vara, in iarba pe malul lacului, dar in pat e mai romantic...de obicei merge pe orice este cat de cat plan orizontal...pe hotel, pe plaja, in lift.zic si eu pe unde stiu senzatia.
In padure la miezul noptii, pe balcon la ultimul etaj si pe jumatate afara, pe plaja noaptea, in parcuri, pe linia de tren....sa vina si trenul...