Invata sa intorci spatele cand cineva nu te pretuieste
Accepta`te pe tine fara masca. Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca.
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE!
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste!
Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat
Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!
Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente
• asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ce urmeaza. •
Aparentele inseala, un zambet nu se compara, tot ce e pe dinafara.INAUNTRU TE OMOARA
Uite doua stsuri care mie imi plac foarte mult. :X
In viata te indragostesti de o gramada de ori, da` iubesti doar odata, cu adevarat.
Promit din nou sa nu mai cred in promisiunile lui. :-s
1)Cine da buzz ii dau numerele de la loto
2)( la acest status voi pune virgula in loc de puncte puncte pentru ca nu este permis excesul de puncte puncte ) Vreau sa-ti zic ceva, un moment, deci este foarte greu sa-ti zic asa ceva, stiu ca trebuie sa-ti zic in final, deci e foarte important, asculta-ma cu atentie, deci nu pot sa o spun, dar e foarte important.da-mi buzz daca vrei sa alfi ce e
3) Vrei sa-mi lasi statusu' in pace? Am draci x-(
4) Orice Buzz al tau, il tin in inimioara. pana imi dai altul
5) Cand citesc statusul tau imi dau seama ca ne potrivim...da' nu-i mai fain decat al meu!
Nu stiu daca tie iti plac dar sper sa te ajute! Si mai sper ca os a primesc si eu macar un vot de amuzant / folositor / inteligent Te las :* Succes cu tipu'!