| flor31 a întrebat:

Spuneti-mi niste statusuri, vreau ca un baiat din lista de mess sa intre in vorba cu mine, si vreau sa am un status dragut. el sa zica ceva de status

funda pentru cele mai multe.

Răspuns Câştigător
| Pissy a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/statusuri-de-la-voix.html

Cele mai frumoase.:)

3 răspunsuri:
| crisbella a răspuns:

Invata sa intorci spatele cand cineva nu te pretuiestewinking

Accepta`te pe tine fara masca. Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca.

Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE!

Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste!

Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat

Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente
• asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ce urmeaza. •

Aparentele inseala, un zambet nu se compara, tot ce e pe dinafara.INAUNTRU TE OMOARA

| PupicelT a răspuns:

Uite doua stsuri care mie imi plac foarte mult. :X

In viata te indragostesti de o gramada de ori, da` iubesti doar odata, cu adevarat.

Promit din nou sa nu mai cred in promisiunile lui. :-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)Cine da buzz ii dau numerele de la loto laughing
2)( la acest status voi pune virgula in loc de puncte puncte pentru ca nu este permis excesul de puncte puncte ) Vreau sa-ti zic ceva, un moment, deci este foarte greu sa-ti zic asa ceva, stiu ca trebuie sa-ti zic in final, deci e foarte important, asculta-ma cu atentie, deci nu pot sa o spun, dar e foarte important.da-mi buzz daca vrei sa alfi ce e laughing
3) Vrei sa-mi lasi statusu' in pace? Am draci x-(
4) Orice Buzz al tau, il tin in inimioara. pana imi dai altul
5) Cand citesc statusul tau imi dau seama ca ne potrivim...da' nu-i mai fain decat al meu!

Nu stiu daca tie iti plac dar sper sa te ajute! Si mai sper ca os a primesc si eu macar un vot de amuzant / folositor / inteligent blushing Te las :* Succes cu tipu'!