| amalia_4709 a întrebat:

Spuneti mi o experienta prin care v-ati maturizat.

Răspuns Câştigător
| AliceHappyGirl a răspuns:

Cred ca sunt mai multe, nu doar una. Si in special cele legate de viata personala (iubiti, prieteni etc). Din pacate mi-am dat seama ca nu trebuie sa am incredere decat in mine si in parintii mei. Atat! Si ca daca esti bun, esti luat de fraier. Asta e realitatea...

10 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Lipsa de afectiune,de intelegere si de comunicare din partea parintilor mei si cam tot ce a insemnat scoala generala-munca multa,teancuri de carti citite,izolare,depresii, chitara, vodca.Practic,cam tot ce am trait pana la 15 ani m-a maturizat, iar la toate astea se mai adauga si ultima relatie pe care am avut-o.Prin ea, m-am cunoscut mai bine pe mine insami si mi-am format o noua scala de valori, mult mai stabila.In plus, am invatat cum sa ma stapanesc tot mai mult si am descoperit ce vreau cu adevarat de la un si de la mine insami.

| unknow a răspuns:

M`am maturizat pe furishi! fara ca ai mei sa stie, sa observe, si imi era greu sa le arat asta! si,...m-am indragostit! de un baiat, care avea o masca pe fata, singura nu am putut sa i-o da jos, dar [ei], parintii mei, m-au ajutat, i-au dat masca jos in fata mea! eram distrusa, terminata, nu am cuvinte, zambetul imi era masca pentru. lacrimi si, asta m-a facut sa deschid ochii cu adevarat!

iti doresc sa desckizi ochii fara un impuls! sa stii ce ai de facut si sa ai grija de tine :*
o seara frumoasa!

| noName_8681 a răspuns:

Ceva ce s-a intamplat fara ca eu sa vreau... intelegeti voi ce sad

| yasser25 a răspuns:

Am castigat o saparla la pufuleti cu surprize! si ma chinuiam de ceva timp...

| yasser25 a răspuns:

Soparla, scuze, mi e foarte somn, nu am mai dormit cam de9 zile

| 23_2068 a răspuns:

O relatie.

| MunecaChucky a răspuns:

Moartea tatalui meuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am înjunghiat pe cineva... Dar mi-a trecut repede, era
rrom

| valyboss40 a răspuns:

Armata.