| angel70530 a întrebat:

Spuneti-mi oare exista dragoste? parerea mea este ca nu exista... acum la moment nimeni nu ma va face sa zimbesc, vreau sa va povestesc ce mi s-a intimplat, iubitul meu se pare ca mai are pe cineva, si stiti ma doare mult lucrul asta ca ma minte, dupa cum va spuneam in povestirea precedenta el a plecat la serviciu in alta parte a Romaniei, eu sunt la Bucuresti dar el lucreaza la Timisoara, eri a fost duminica, era la niste rude, si toate rudele lui imi greseau numele meu, imi spuneau Ana, dar numele meu este altul, si inca nana lui l-a inttrebat daca vorbeste cu Ana, insa el vorbea cu mine, apoi verisoara lui iarasi mi-a zis Ana, apoi si-a cerut scuze ca mi-a gresit numele, el eri se simtea rau, a racit, si cam comunicarea noastra nu a fost prea buna la sfirsit, ne-am despartit cu dispozitie rea, el a zis ca se simte rau, si n-are dispozitie, si mi-a urat succes pe ziua de azi, insa astazi, eu nimic nu aud noutati de la el, as dori acum sa il sun dar ceva ma tine, imi spune ca nu trebuie sa il sun, stiti ma simt atit de singura, nu stiu chiar ce sa fac, sunt disperata, as dori sa imi dati niste sfaturi urgent, caci ma pierd, spuneti-mi ce sa fac mai departe. Ajutor va rog mult!

6 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

De ce crezi ca numarul divorturilor sa marit?

| Felys a răspuns:

Cauta-ti altul din acelasi oras cu tine,asa a facut si el, crezi ca sta in celalta parte a tarii suspinand dupa tine, sa fim seriosi, daca mai e si tanar are nevoie de cineva langa el nu la sute de km distanta, cel mai bine ar fi sa constientizezi ca distanta ucide relatiile

| altrix a răspuns:

Calmeaza-te. nu exista iubire. invata sa traiesti numai pentru tine. iubirea exista insa tu /eu/ceilalti ne iubit doar parintii si rudele foarte apropiate.
nu exista sufelete pereche, doar persoane care gasesc subiecte de discutie la infinit.
stiu ca simti un gol in stomac cand vorbesti de el. sau nu stiu ce reactii ai tu, dar invata sa te gandesti la tine prima data si dupa la altcineva, pana la urma, doar tu contezi.

| Constantin1963 a răspuns:

Buna! In primul rand ar trebui sa te linistesti.Nu te gandi la ce este mai rau. Poate aceasta fata cu care te tot confundau a fost fosta iubitului tau.Cred ca in loc sa-ti faci tot felul de ganduri ca te inseala ar trebui sa vorbesti cu el.Sa-i spui ce te nelinisteste.Bafta!

| EuSiAtatClar a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat suna-l si spune-i ca vrei sa va impacati daca esti cretina si chiar daca il iubesti nu il suni risti sa ajungi varza chestiilea astea cu despartira n trec intr-o luna doua la unii dureaza ani asa ca suna-l!

| LanternaRoz a răspuns:

Of sad Suna-l si spune-i asa :,, Uite voi trece direct la subiect. Cine e Ana? De fapt probabil ca stiu. Dar de ce? De ce imi faci atata rau? Daca ai pe altcineva spune-mi, incheiem totul si ma scapi de mai multa suferinta " In acest fel vei afla ce trebuie sa te convingi ce trebuie sa faci happy
Imi pare rau ca te simti acum ranita.Te pot intreba cati ani ai? happy