| anonime04 a întrebat:

Spuneti-mi pot sa fac dragoste cu prietena, cu o zi inainte de ciclul ei, daca DA de ce se poate?
dar in timpul ciclului?

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Protejat si cu igiena bine pusa la punct, se poate, nu e absolut nicio problema, cu exceptia celei ca organismul e destul de sensibil atunci, deci trebuie sa aveti grija, si ca e riscul mai mare a unei infectii, asta daca nu sunteti atenti la igiena si protectie.
Da' ce are, dom'le, inainte si in timpul menstruatiei, ii cresc tentacule?laughing Nu se intampla nimic, stai linistit.happy

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, fiindca e o zi ca oricare alta. In timpul menstruatiei nu este recomandat sa faceti sex. Fiindca riscul de infectii este mare, chiar daca folositi prezervativ.

| SperanteSpulberate a răspuns:

Da se poate protejat, si nu cred ca ai vrea sa fac dragoste cand miroase acolo jos si curge sange...
Bafta si Sarbatori Fericite!

| Mo a răspuns:

In timpul menstruatiei organismul e mai sensibil si sunt mai mari riscurile pentru ca pot aparea boli, etc. Dar daca sunteti atenti cu igiena si protectia nu se intampla nimic rau.

| anonime04 explică:

Eu am inteles dintr-o emisiune ca poti s-o faci fara protectie, ca riscul de a ramine insarcinata fata e mic, si din partea igienei suntem atenti asa ca e posibil asa da?

| RXN a răspuns:

Da, ce-i drept, riscul e mic, dar nu inexistent.Eu nu as risca totusi...