A inceput cu inceputul, putin timid si melancolic, nazbatii, bucurie, distractie, de toate. A fost epic. Pentru ca a fost "doar" atat, un inceput pe care nu l-am putut uita nici in ziua de azi. Sa te indragostesti intr-o tabara pentru 1 saptamana si dupa 11 luni sa nu-l uiti? Mare lucru. Oricum, m-a dezamagit, nu vizibil, ci profund. Toti i-ar fi dat o sansa, insa eu nu. Sper ca un alt inceput sa-l uite pe primul inceput. Ii pare nespus de rau, ma cauta inca, asa orgolios simt ca ma vrea. Dar a "fost" epic, cu el nu va mai fi. Momentan nu am o anume "idila romantica", dar o astept, nu se invarte lumea pentru un baiat.
N-ai chef de somn la ora asta?
Nu, nici vorba de somn la mine
Noi vara nu dormim
Pai...ne-am cunoscut pe site-ul asta.Adica eu ii facusem niste comentarii sarcastice si rautacioase si el m-a "invitat" pe mess.
Si pe mess am vorbit diferite chestii cu el, glumeam...
Deja din primele zile, vroiam sa vorbesc permanent cu el.Adica inca eram la stadiul de "prieteni",dar stateam ore intregi in fiecare zi,cu ochii in monitor, ca sa vorbesc cu el.
Si uite asa mi-a intrat baiatu' in minte si in inima.
Ne-am "certat" putin odata,pana mi-a zis "Stii ce fata? Eu te iubesc cam mult pe tine!" si normal,el fiind deja in toate gandurile mele, i-am zis "Si eu te iubesc, baiatule!"...da, cam telenovelistic, dar e reala faza.
Si de atunci suntem impreuna.Am stat vreo 5 luni doar pe mess (el era intr-o tara straina) pana a lasat totul pentru mine si a venit "sa ne traim iubirea"..cum zicem noi.
Acum e aici cu mine si ne vedem cam in fiecare zi si totul e bine (cu bune si cu rele, ca in orice relatie).
Urmeaza sa fac si eu un pas mare pentru relatia noastra si sper ca pana la urma sa plec cu el.
Deci in mare cam asta e povestea noastra.Ar mai fi cateva chestii, dar e vreo 3 noaptea iar eu sunt al naibii de obosita.
Kisses!
Frumos :X si de fapt e 4
Tare dragi îmi sunteți, îndrăgostiților.
Frumoasă poveste.
Mersi si da, de fapt e trecut de 4...
Multumesc,NOname...
And the same feeling...
Ah, ce frumos!
Vă doresc toate cele bune, dragilor.
Buna! Cand aveam numai 12 ani, el avea 17. Ne cunosteam de multa vreme, insa nu-l bagam in seama mi se parea un nesuferit. I-a cerut id-ul meu prietenei celei mai bune si de atunci ma tot baga in seama, dar nu voiam sa vb cu el pentru ca ma credeam o sfanta eu nu vorbeam cu baieti. . Si usor usor, vazand ca se comporta frumos si nu e un disperat, am inceput sa vorbim. Dupa 2 luni, i-am dat nr. meu de telefon. Intr-o seara m-a rugat sa ies afara sa vorbim, si ii spuneam minciuni pentru ca stiam ca vrea sa ma sarute si imi era frica. Dar am zis, hai ma sa ma duc, era 23 noaptea. Si m-a pupat pe obraz cand a venit, si i-am zis:" Esti un nesimtit! Ai venit numai sa te dai la mine(copil copac. ). A inceput sa rada si a zis:" Esti o ulata! ". Si i-am zis: " Hai, daca tot ai venit, saruta-ma o data si sa terminam!". Cand m-am apropiat un pic, m-a sunat mama ca unde sunt! . I-am zis:" Mama, sunt cu Ali in fata blocului( bff mea). Si apoi, cand am inchis l-am sarutat atat de salbatic ca nici nu credeam ca va fi asa! Pe urma mi-a zis:" WOW!". Si l-am mai pupat de vreo 3 ori si am fugit, eram melancolica. Dupa 2 saptamani ne-am combinat! Vorbeam cate 4 ore pe zi la telefon, ne vedeam mereu, ne sarutam, ne jucam, sa punea la mintea mea nu-mi vorbea despre prostii si chestii trestii, plus ca stia ca sunt obsedata sa nu se atinga vreunu' de mine ca fac urat. Si eram obsedata sa nu fac dragoste decat dupa maritis. Insa radea, si mi-a explicat ca la o relatie de durata si bla bla bla. .. Mi-a explicat totul despre viata, "m-a crescut". Acum eu am 16 ani, si el 21. Suntem inca impreuna si ne iubim la fel de mult ca in prima zi! Visam sa mergem pana la capat, a fost prima mea dragoste si ultima! M-a invatat tot ce inseamna dragoste si viata! M-a invatat cum sa ma comport cu lumea, m-a maturizat mult, acum suntem ca si... logoditi. E ca in povesti, parintii sunt de acord, suntem un cuplu perfect, facem de toate impreuna! Ca doi copii, ca la inceput! Il iubesc enorm, si il voi iubi mereu!
Funda?
Daca mai aveti putin si dormiti pe scaun uitati-va la asta si o sa va inviorati
Http://x-x.org.ua/admin.php
P.S nu e pentru cei slabi de inger.
Nu esti sanatos?!
OMFG...
Te-ai speriat
E aproape 5 dimineata si e bezna in camera.
Tu ce crezi...m-am speriat sau nu?
Aveai boxele deschise?
eu cand am vzt prima oara asta aveam boxele date la maxim
Si eu aveam castile...deci sunet mai bun.
Eu credeam ca e o poveste-ceva si...am dat de dracu'
Stiu cum e ma injurat unu k i-am zis ca sunt femei goale pe linkul asta..cat am msai ras.
Saracu'
Hai k eu ma duc sa ma culc ca nu m-am uitat la "femei goale"inainte de culcare
noapte buna
Ne-am intalnit la scoala.A fost dragoste la prima vedere.Mereu cand ne intalneam imi batea inima mai tare.Doi ani am fost impreuna cu el.Dar fara sa-mi dau seama din cauza iubiri, el nu ma iubea cu adevarat. Apoi a intervenit o prietena de-a mea, pe care nici nu pot sa o numesc prietena.Cand mi-am dat seama ei deja erau iubiti, si pe mine ma exclus cate un pic din viata lui, pana nu am mai vorbit deloc.Hmmm.Ironia sorti a fost ....clasa lui a fost desfintate, si el a venit in clasa mea si in banca mea.Am suferit, dar a trecut.Acum el vrea sa fim in preuna din nou.Dar eu nu mai vreau.Acum m-am indragostit de alt baiat.Dar prietena mea cea mai buna il place si ea.Eu nu i-am spus ca il plac. Poate daca spuneam s-ar fi dat la oparte.Acum trebuie sa aleg intre baiatul care il plac (si el ma place), si ea mai buna prietena.Am ales cea mai buna prietena.Dar prietena ma tradat.A aflat ca il iubeam iar ea ca sa o iubeasca a inventat o gramada de prosti despre mine.Chear daca el inca ma iubeste nu mai vreau nimic.De acum nu o sa ma mai indragostesc nici o data. Nu mai vreau sa sufar pentru...NIMIC.
Remusopen întreabă: