Eu iti zic propria mea experienta care nu este tocmai fericita! Am primit un telefon din greseala de la un baiat si am inceput sa discutam la telefon. Dupa cateva luni de vorbit la telefon zi de zi ne dam seama ca stam foarte aproape unul de celalalt, ne desparteau doar vreo 3 scari de bloc. Ne-am intalnit, ne-am cunoascut si am inceput o relatie foarte frumoasa. El era mai tot timpul plecat cu afaceri si nu prea ne vedeam dar vorbeam cate 12 ore la telefon, stiam tot timpul unul de altul, era o dragoste nebuna! Nu conta ce ziceau altii, nu contau facturile de la telefon care ne veneau, nu conta nici ca ne vedeam foarte rar, adica o data pe luna atat timp cat stiam exact ce simteam unul pentru celalalt! A fost o perioada extraordinara pana intr-o zi... cand venea de la Bucuresti. Ca de obicei vorbeam la telefon cand deodata s-a intrerupt brusc convorbirea! Din acel moment telefonul lui a fost inchis vreme de vreo saptamana pana cand la un moment dat am sunat si mi-a raspuns o tipa, cumnata lui, spunandu-mi ca el a avut un accident grav si ca este in coma! M-am dus la el la spital, toata familia lui era acolo distrusa de durere! El le zisese ca nu poate sa plece de pe aceasta lume fara sa ma vada! Acum dupa atat timp simt acele momente de parca ar fi fost ieri... Am intrat la terapie intensiva l-am vazut, mi se inmuiasera picioarele, el cu ultimele forte s-a trezit m-a rugat sa-l pup si si-a luat ramas bun de la mine. Si astazi il simt ca este langa mine! Il voi pastra mereu in inima mea!
anonim_4396 întreabă:
Stefy_8556 întreabă:
D[:x] întreabă:
HappynewCenusa întreabă: